shutterstock_69917353 WARSAW - SEPTEMBER 24 Slovakia national exhibition at TT Warsaw Travel Trade Fair September 24, 2009 in Warsaw, Poland.jpg

Moszkvai Premier Nemzetközi Ingatlan Kiállítás és Show

A Moszkvai Kereskedelmi és Iparkamara szíves figyelmébe ajánlja a 2016. évi Moszkvai Premier Nemzetközi Ingatlan Kiállítás és Show-t, ami a VIPexpo rendezésében és támogatásával valósul meg. A projekt fő célja, hogy összehozza az orosz és a nemzetközi ingatlanpiac iránt érdeklődő ingatlan befektetőket, ingatlanügynökségeket, és ingatlan brókereket lakóingatlan és irodai ingatlan területen. A ne...

Feltöltés dátuma: 2016. február 5.

Travel concept with flag shutterstock_68628403.jpg

Fókuszban a külpiacok - Trendek és lehetőségek az export területén

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Fókuszban a külpiacok – Trendek és lehetőségek az export területén című konferenciára. A rendezvény célja, hogy iránymutatást adjon az aktuális globális gazdasági folyamatokról, a magyar külgazdasági stratégiáról, valamint tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalat...

Feltöltés dátuma: 2016. február 5.

calculator-1044172_1920.jpg

Adók, járulékok 2016 - Lengyelország

Tisztelt Érdeklődő! Szíves tájékoztatásul csatoltan található a varsói nagykövetség munkatársai által készített tájékoztató a lengyelországi adókat és járulékokat érintő legfrissebb változásokról.

Feltöltés dátuma: 2016. február 5.

BUM_logo_200x80.jpg

Téli Tematikus Konferencia

Ezúton meghívjuk Téli Tematikus Konferenciánkra, melynek szervezői a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott BUM (Bevásárló és Tematikus utcák) Nonprofit Kft, valamint a Pozsonyi Piknik Egyesület. Célunk, hogy megoldást találjunk a belváros vállalkozásokat érintő problémáira, támogassuk a vállalkozásokat és összehozzuk mindazon szereplőket, akik együtt dolgoznak a főváros, a kere...

Feltöltés dátuma: 2016. február 3.

easylearning logo_200x80.jpg

Értékesítési tréning ingyenes módszertani bemutatóval

Tisztelt Érdeklődő! Szeretnénk felhívni figyelmüket az Easy Learning Kft. 2 napos értékesítési tréningjére. A képzést kifejezetten értékesítési-, kereskedelmi- és vendéglátó ipari területen dolgozó kis- és középvállalkozások vezetőinek és munkatársainak ajánljuk.

Feltöltés dátuma: 2016. február 1.

shutterstock_68196262.jpg

Konferencia a hazai generációváltás helyzetéről és faipari állásbörze

Hazánkban jelenleg rengeteg olyan cég működik, köztük nagy százalékban faipari vállalkozás, mely több évtizedes múltra tekint vissza és tulajdonosaik átlag életkora közelít a 60 évhez. Mindezek alapján megállapíthatjuk, hogy a generációs gond, mint olyan, létezik.

Feltöltés dátuma: 2016. február 1.

Menedzsment es HR kozpont_200x80.jpg

A vállalati juttatásokban bekövetkezett változások 2016-ban

A Szent István Egyetem Menedzsment és HR Kutató Központja partnereikkel (Cafeteria Trend, HSZOSZ, OHE, BKIK) felmérésében arra kereste a választ, hogy a gazdasági és pénzügyi válságból való kilábalás, valamint a bekövetkező adó- és pénzügyi változások hogyan hatnak az elkövetkező időszakban a vállalatok/intézmények juttatás menedzselésére és cafeteria rendszereire.

Feltöltés dátuma: 2016. január 29.

bkik_gdf_mod.jpg

Szerezze meg második diplomáját a GDF-en!

A budapesti GDF elsődleges célkitűzése, hogy az általunk kínált képzések befejeztével olyan szakemberek lépjenek ki a munkaerőpiacra, akik a magas színvonalú oktatásnak köszönhetően naprakész informatikai, gazdasági illetve műszaki ismeretekkel rendelkeznek. Jelentkezzen a 2016 szeptemberében induló képzésekre, szerezze meg második diplomáját a GDF-en!

Feltöltés dátuma: 2016. január 27.

SEBE logo.jpg

Meghívó a belgrádi SEEBBE kiállításra

Tisztelt Vállalkozás! Kedves Érdeklődő! Ezúton tájékoztatjuk Önöknek a Magyar Nemzeti Kereskedőház felhívásáról a 2016. április 19-23. között Belgrádban megrendezésre kerülő SEEBBE International Building Trade Fair építőipari témájú kiállítással kapcsolatban.

Feltöltés dátuma: 2016. január 26.

computer_EAOCZEFTBS.jpg

Komplex számítógépes tanfolyam az alapoktól az internetes marketing felhasználásáig

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő vállalkozótársainkat a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozata által szervezett, a Vállalkozók Szabadegyeteme keretében tartandó „Komplex számítógépes tanfolyam az alapoktól az internetes marketing felhasználásáig" c. rendezvényre.

Feltöltés dátuma: 2016. január 26.

‹ Előző 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Utolsó »
Üzleti hírek
CHF 284,34
EUR 313,92
GBP 413,01
JPY 244,22
USD 288,72

forrás: mnb.hu