shutterstock_57301387.jpg

Országos vásárok listája (2015. december)

Decemberi országos vásárok listája.

Feltöltés dátuma: 2015. november 27.

divat.jpg

Magyar divattervezők

A budapesti Polgárok Háza tisztelettel meghívja Önt új divatbemutató sorozatára, melynek keretében fiatal magyar tehetségeket ismerhet meg a közönség. Elsőként két alkotó mutatkozik be: Csernák Orsolya strassz designer és Szépligeti Ágnes divattervező.

Feltöltés dátuma: 2015. november 25.

add elo magad.jpg

Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai

Olyan vállalatvezetőknek, vállalkozóknak, értékesítőknek és startuppereknek ajánljuk a workshopot, akik előadásaikkal, beszédeikkel, fel- és megszólalásaikkal nem letudni akarnak egy kötelező feladatot, hanem alakítani szeretnék a dolgok menetét; változást szeretnének elérni a mindennapokban, gondolatokra, érzésekre és tettekre mozgósítva hallgatóságukat.

Feltöltés dátuma: 2015. november 25.

Uj szinek HR.jpg

Új színek a HR-palettán

A HR-szakemberek szervezeten belüli munkájának sikerességét nagy részben az információcsere hatékonysága határozza meg. A kommunikáció csatornái viszont folyamatosan változnak, a megosztandó információ mennyisége pedig egyre nő.

Feltöltés dátuma: 2015. november 23.

shutterstock_65208964 Handshake isolated on business background.jpg

Üzleti delegáció Tajvanra és Dubaiba

A Külgazdasági és Külügyminisztérium delegációja 2015. december 8-14. között üzleti delegációt szervez Tajvanra és Dubaiba. A kiutazás célja a régió üzleti lehetőségeinek feltárására, a fennálló üzleti kapcsolatok erősítése és a konkrét üzletek megkötésének támogatása.

Feltöltés dátuma: 2015. november 20.

beszállítói konferencia1.jpg

Beszállítói konferencia 2015.

A KKV Szakmai Magazin és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tapasztalataira és kapcsolataira építve megrendezi az első hazai Beszállítói Konferenciát. A konferencia közvetlen, személyes kapcsolatteremtési pontot kínál a legnagyobb magyarországi gyártó és kereskedő nagyvállalatokkal, akik megbízható beszállító partnereket keresnek. A beszállító cégek képviselői számára a legfontosabb nagyvá...

Feltöltés dátuma: 2015. november 19.

Újbuda fejléc_200x80.jpg

Újbudai Üzleti Klub

Újbuda Önkormányzata és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány XI. kerületi vállalkozások számára szervez konferenciát az Újbudai Üzleti Klub keretében, 2015. november 26-án. A rendezvény célja, hogy Budapest legnagyobb kerületének vállalkozói naprakész információkat kapjanak az országos, a fővárosi és a kerületi gazdasági és fejlesztési programokról.

Feltöltés dátuma: 2015. november 19.

BKIK_starjobs_170x115.jpg

Szakmai reggeli: „HR and EGGS” címmel

Szakmai reggeli a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara valamint a STARJOBS Magyarország szervezésében. Szeretettel meghívjuk Önt, kedves partnerünk egy reggelivel egybekötött, szakmai előadásra és konzultációra az alábbi témákban: a Munka Törvénykönyve aktuális változásai és azok gyakorlati hatása; automatizált álláshirdetések.

Feltöltés dátuma: 2015. november 17.

news-634808_1280_newsletter.jpg

Az üzlethozó hírlevél titka

Hírlevele minden cégnek lehet, s többségük használja is ügyfélkapcsolatokra, üzleti célokra. A jó hírlevelet, mely betölti a funkcióját, nagyon nehéz elkészíteni, eredményességét megtartani, speciális marketingtechnikáit megtanulni és alkalmazni. Hírlevél-készítési mesterfogások, technikák nem csak kezdőknek a legjobb szakértőktől.

Feltöltés dátuma: 2015. november 16.

FIVOSZ_FVH_COVER_1107-2.jpg

Fiatal Vállalkozók Hete

A Fiatal Vállalkozók Hetén közel 50 ingyenes rendezvény vár országszerte, ahol végre ébresztő előadások keretében osztják meg veled a siker titkát milliárdos vállalkozások vezetői és olyan fiatal vállalkozók, akik rövid idő alatt nagyra nőttek. Ne maradj le, regisztrálj most, itt, ingyen! Gyere! Kérdezz! Vállalkozz!

Feltöltés dátuma: 2015. november 16.

‹ Előző 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Utolsó »
Üzleti hírek
CHF 285,58
EUR 309,62
GBP 443,05
JPY 235,98
USD 289,69

forrás: mnb.hu