gvi_logo_200.jpg

Indul az MKIK GVI 2015. októberi online konjunktúra felvétele

Indul az MKIK GVI 2015. októberi online konjunktúra felvétele. Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. A kitöltött kérdőíveket 2015. október 30-ig várjuk!

Feltöltés dátuma: 2015. október 7.

BKIK index_200.jpg

Kéz-, lábápoló és műkörömépítő szakmai képzés

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a BKIK Kézműipari Tagozat XVII. Egészségügyi Szolgáltató Osztály, Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő Szakmai Osztálya által a szakmában dolgozó szakemberek részére szervezett jogszabályi változások és gyakorlati bemutató rendezvényünkre.

Feltöltés dátuma: 2015. október 7.

shutterstock_33173629_woman with long hair and hairdresser with tools.jpg

Fodrász, kozmetikus szakmai képzés

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a BKIK Kézműipari Tagozat XVII. Egészségügyi Szolgáltató Osztály által a fodrász, kozmetikus szakmában dolgozó szakemberek, szakoktatók, szakképzésben érintett iskolai vezetők részére szervezett rendezvényünkre.

Feltöltés dátuma: 2015. október 7.

shutterstock_103892843 Close-up of gorgeous female face having visage made at beautician.jpg

Kozmetikus szakmai továbbképzés

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a BKIK Kézműipari Tagozat XVII. Egészségügyi Szolgáltató Osztály, Kozmetikus Szakmai Osztálya által a - szakmában dolgozó szakemberek részére szervezett továbbképzésre. Anyagismeret az alapoktól a csúcsig, avagy - az elmélet és a gyakorlat kapcsolata

Feltöltés dátuma: 2015. október 7.

shutterstock_83500891_meeting, conference, presentation.JPG

Kvassay Jenő Emlékkonferencia - A Duna-medence környezeti kérdései

A Kvassay Jenő Emlékkonferencia keretében arra a kérdésre keressük a válaszokat, hogy milyen innovációk járulhatnak a Duna-régió stratégia sikeres megvalósításához. Ezenkívül foglalkozunk azokkal a megoldásra váró kérdésekkel, amelyekre a partnerek bevonásával szeretnénk választ adni.

Feltöltés dátuma: 2015. október 6.

MATISZ logo1_200x80.jpg

Szakmai háromszög - Partnerek vagyunk a tisztaságban

Ezúton szeretnénk tisztelettel meghívni Önt és munkatársait a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) éves szakmai konferenciájára. A BKIK és a MATISZ hosszú évek óta együttműködik a szakképzés fejlesztésében. A 2015. évi rendezvény egyik vezető témája a képzett munkaerő, a szakképzés jelentősége a szolgáltatók és a megrendelők nézőpontjából.

Feltöltés dátuma: 2015. október 5.

VG konf kép1.jpg

Kereskedelem: A nagy átrendeződés éve?

Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a Világgazdaság következő, kereskedelem témájú konferenciájára. Kereskedelem: A nagy átrendeződés éve? Sok szabály átalakult ebben az évben, a kereskedelmi cégek nem győztek alkalmazkodni. Ideje hát az összegzésnek, a tanulságok levonásának. Milyen volt ez az év? Jó, rossz, vegyes, vagy...? S milyen lesz a jövő?

Feltöltés dátuma: 2015. október 5.

shutterstock_90844829_German table flag isolated on white.JPG

Német–Magyar Üzleti Fórum

Magyarország első számú külkereskedelmi partnere az Európai Unió gazdaságilag legerősebb országa, Németország. A Német–Magyar Üzleti Fórumon a hazai kis- és középvállalatok teljes körű áttekintést kapnak a németországi piac lehetőségeiről, az ottani üzleti szokásokról, szabályozásról, a siker alapvető tényezőiről.

Feltöltés dátuma: 2015. október 5.

figyelemfelkeltes a mediaban_200x80.jpg

Figyelemfelkeltés a médiában - workshop

Bármit megtennénk azért, hogy bekerüljünk a hírekbe és elmondhassuk a világnak, milyen jók vagyunk. Ahhoz, hogy ezt sikerüljön elérni, szembe kell nézni azzal, hogy ezen a telített médiapiacon alig 30 másodperc figyelem jut nekünk mind a sajtó, mind a médiafogyasztók részéről. Ezúton szeretné Önt és kedves Kollégáit meghívni 2015. november 12-én a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IX. Bank, ...

Feltöltés dátuma: 2015. október 2.

shutterstock_93894151 NET Internet and global network.jpg

Weblapszerkesztői és webáruház szerkesztői oktatások

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő vállalkozótársainkat a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozata, az Ipartestületek Regionális Szövetsége és a VOSZ KMRSZ által közösen szervezett weblapszerkesztői és webáruház szerkesztői oktatásokra. A meghirdető szervezetek tagjai számára támogatott, kedvezményes számítógépes oktatást és tanfolyamot szervezünk. Célunk, hogy az üzleti életben minél...

Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 29.

‹ Előző 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Utolsó »
Üzleti hírek
CHF 287,59
EUR 314,96
GBP 428,99
JPY 234,23
USD 281,69

forrás: mnb.hu