shutterstock_57973573.jpg

Kreatív Európa - MEDIA alprogram

Az Európai Bizottság pályázatot hirdetett a MEDIA program keretében „Szelektív mozi forgalmazás” címmel. A pályázaton európai mozi forgalmazó vállalatok vehetnek részt. A támogatást legalább 60 perces játékfilmekre, kreatív dokumentumfilmekre és animációs filmekre lehet igényelni.

Feltöltés dátuma: 2014. október 30.

shutterstock_102678572 business chart, coin.jpg

Pályázati források - Közép-Magyarországi Régió/Budapest

Az alábbiakban olvashatják a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságpolitikai és Szolgáltató Irodája által összeállított tájékoztató anyagot "Pályázati források - Közép-Magyarországi Régió/Budapest" címmel.

Feltöltés dátuma: 2014. október 15.

shutterstock_104780849 euro money background.jpg

Kedvezményes hitel lehetőségek - Közép-Magyarországi Régió/Budapest

Az alábbiakban olvashatják a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságpolitikai és Szolgáltató Irodája által összeállított tájékoztató anyagot "Kedvezményes hitel lehetőségek - Közép-Magyarországi Régió/Budapest" címmel.

Feltöltés dátuma: 2014. október 15.

FIWARE_1_200x80.jpg

EU Jövő Internet PPP Program - 80 millió euró támogatás KKV-knak

Az Európai Bizottság 2014. szeptember 17-én indította útjára a FIWARE Accelerator Programot, amely internetes alkalmazásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősítését célozza. A cél, legalább 1000 alkalmazás-fejlesztő vállalkozás támogatása.

Feltöltés dátuma: 2014. október 13.

eu business avenues.jpg

„EU Business Avenues” program

Az Európai Unió egy új program, az „EU Business Avenues” keretében támogatja az uniós kis- és középvállalkozások délkelet-ázsiai terjeszkedését (Szingapúr, Vietnám és Malajzia). A program két szektorra fókuszál: tiszta technológiák (megújuló energia, energiahatékonyság) és beltéri design (beltéri világítás, kisbútorok, tapéta, szőnyeg, függöny, dekorációs elemek, fürdőszobai kiegészítők).

Feltöltés dátuma: 2014. október 13.

shutterstock_105319283__Coins. On a white background.jpg

Erőforrás-hatékonysági önértékelési eszköz KKV-k számára

A tender felhívás célja egy szolgáltató kiválasztása a kis- és középvállalkozások számára európai erőforrás-hatékonysági önértékelési eszköz, valamint erőforráshatékonyság-fejlesztési intézkedések jegyzékének kidolgozása és tesztelése céljából, amelyek lehetővé teszik az európai kis- és középvállalkozások számára, hogy jobban értelmezzék erőforrás-hatékonysági teljesítményüket, és meghatározzák...

Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 22.

shutterstock_111490196.jpg

COSME Klaszter Kiválósági Program

A KKV-ügyi Végrehajtó Ügynökség (Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises/EASME) pályázatot írt ki klaszterek részére a Klaszter Kiválósági Programban (Cluster Excellence Programme) való részvétel céljából. A pályázati kiírás célja a klaszter szervezetek és üzleti hálózatok által nyújtott szolgáltatások minőségének javítása.

Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 22.

shutterstock_97806443_Young tourists with backpacks taking photo.jpg

Fenntartható Transznacionális Turisztikai Termékek 2014

A pályázati felhívás célja az uniós turisztikai szektor versenyképességének és fenntarthatóságának megerősítése a turisztikai szolgáltatások és termékek diverzifikálásán keresztül.

Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 21.

shutterstock_114902215_vágott.jpg

A turizmus, a high-end és a kreatív iparágak szinergiájának maximalizálása

A pályázati felhívás keretében egy olyan együttműködési projektet támogat az Európai Bizottság, amely segítene egy új „Európai Kulturális Útvonal” kifejlesztésében és népszerűsítésében a luxustermékek tekintetében (kísérleti fázis).

Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 21.

Computer Keyboard with Support Key shutterstock_68070838 [Converted].jpg

Kína, Latin-Amerika és Dél-Kelet Ázsia IPR Helpdesk

A pályázati felhívás a már létező IPR Helpdesk-ek működését finanszírozza tovább. Az IPR Helpdesk egy tanácsadói szolgáltatás, amely segíti a KKV-kat a szellemi tulajdonjogok területén felvetődő kérdések megválaszolásában a kínai, délkelet-ázsiai és latin-amerikai piacok vonatkozásában.

Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 21.

‹ Előző 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Utolsó »