shutterstock_102678572 business chart, coin.jpg

Pályázati források - Közép-Magyarországi Régió/Budapest

Az alábbiakban olvashatják a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságpolitikai és Szolgáltató Irodája által összeállított tájékoztató anyagot "Pályázati források - Közép-Magyarországi Régió/Budapest" címmel.

Feltöltés dátuma: 2014. november 26.

shutterstock_104780849 euro money background.jpg

Kedvezményes hitel lehetőségek - Közép-Magyarországi Régió/Budapest

Az alábbiakban olvashatják a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságpolitikai és Szolgáltató Irodája által összeállított tájékoztató anyagot "Kedvezményes hitel lehetőségek - Közép-Magyarországi Régió/Budapest" címmel.

Feltöltés dátuma: 2014. november 26.

Computer keyboard with key Learn, internet education concept.JPG

Tudásszövetségek és Ágazati szakképzés-fejlesztési szövetségek

Az Európai Bizottság és az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség 2014. november 12-én információs napot szervezett az Erasmus+ program Tudásszövetségek (Knowledge Alliances) és Ágazati szakképzés-fejlesztési szövetségek (Sector Skills Alliances) pályázattípusaival kapcsolatban.

Feltöltés dátuma: 2014. november 25.

Shutterstock_44631121 Wind turbines farm generating clean energy trough the window.JPG

EU Business Avenues” program – TISZTA TECHNOLÓGIÁK 2015

Az Európai Unió egy új program, az „EU Business Avenues” keretében támogatja az uniós kis- és középvállalkozások délkelet-ázsiai terjeszkedését (Szingapúr, Vietnám és Malajzia). A program két szektorra fókuszál: tiszta technológiák (megújuló energia, energiahatékonyság) és beltéri design (beltéri világítás, kis bútorok, tapéta, szőnyeg, függöny, dekorációs elemek, fürdőszobai kiegészítők).

Feltöltés dátuma: 2014. november 25.

Young professionals working shutterstock_69302764.jpg

Erasmus +

A 2. pályázati kategória (Key Action 2) keretében az innovációt és bevált gyakorlatok megosztását célzó együttműködések támogathatók ún. stratégiai partnerségek formájában.

Feltöltés dátuma: 2014. november 6.

tempuskozalapitvanylogo_200x80.jpg

ERASMUS+ Pályázati lehetőségek új pályázók részére

ERASMUS+ Pályázati lehetőségek új pályázók részére. Információs napok oktatási intézményeknek, vállalkozásoknak és civileknek, ahol személyesen is tájékozódhatnak arról, milyen lehetőségeket kínál az Erasmus+ program a köznevelés, szakképzés és felnőtt tanulás területén.

Feltöltés dátuma: 2014. november 3.

shutterstock_57973573.jpg

Kreatív Európa - MEDIA alprogram

Az Európai Bizottság pályázatot hirdetett a MEDIA program keretében „Szelektív mozi forgalmazás” címmel. A pályázaton európai mozi forgalmazó vállalatok vehetnek részt. A támogatást legalább 60 perces játékfilmekre, kreatív dokumentumfilmekre és animációs filmekre lehet igényelni.

Feltöltés dátuma: 2014. október 30.

FIWARE_1_200x80.jpg

EU Jövő Internet PPP Program - 80 millió euró támogatás KKV-knak

Az Európai Bizottság 2014. szeptember 17-én indította útjára a FIWARE Accelerator Programot, amely internetes alkalmazásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősítését célozza. A cél, legalább 1000 alkalmazás-fejlesztő vállalkozás támogatása.

Feltöltés dátuma: 2014. október 13.

eu business avenues.jpg

„EU Business Avenues” program

Az Európai Unió egy új program, az „EU Business Avenues” keretében támogatja az uniós kis- és középvállalkozások délkelet-ázsiai terjeszkedését (Szingapúr, Vietnám és Malajzia). A program két szektorra fókuszál: tiszta technológiák (megújuló energia, energiahatékonyság) és beltéri design (beltéri világítás, kisbútorok, tapéta, szőnyeg, függöny, dekorációs elemek, fürdőszobai kiegészítők).

Feltöltés dátuma: 2014. október 13.

shutterstock_105319283__Coins. On a white background.jpg

Erőforrás-hatékonysági önértékelési eszköz KKV-k számára

A tender felhívás célja egy szolgáltató kiválasztása a kis- és középvállalkozások számára európai erőforrás-hatékonysági önértékelési eszköz, valamint erőforráshatékonyság-fejlesztési intézkedések jegyzékének kidolgozása és tesztelése céljából, amelyek lehetővé teszik az európai kis- és középvállalkozások számára, hogy jobban értelmezzék erőforrás-hatékonysági teljesítményüket, és meghatározzák...

Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 22.

‹ Előző 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Utolsó »