shutterstock_102678572 business chart, coin.jpg

Pályázati források - Közép-Magyarországi Régió/Budapest

Az alábbiakban olvashatják a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságpolitikai és Szolgáltató Irodája által összeállított tájékoztató anyagot "Pályázati források - Közép-Magyarországi Régió/Budapest" címmel.

Feltöltés dátuma: 2015. március 2.

shutterstock_104780849 euro money background.jpg

Kedvezményes hitel lehetőségek - Közép-Magyarországi Régió/Budapest

Az alábbiakban olvashatják a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságpolitikai és Szolgáltató Irodája által összeállított tájékoztató anyagot "Kedvezményes hitel lehetőségek - Közép-Magyarországi Régió/Budapest" címmel.

Feltöltés dátuma: 2015. március 2.

shutterstock_91237949 european union round table - EU meeting, conference, chamber, assembly 3d concept.jpg

„Európai kereskedelemfejlesztési szervezetek” együttműködésének támogatása

Az Európai Bizottság 2015. január 22-én tette közzé azt a pályázati felhívását, amelynek célja a nemzetköziesítési tevékenységek támogatása az európai „kereskedelemfejlesztési szervezetek” együttműködésén keresztül. „Kereskedelemfejlesztő szervezet” összefoglaló név alatt minden olyan köz- és magánszervezet értendő, amelynek fő területe a vállalkozások nemzetköziesítésének ösztönzése, üzleti de...

Feltöltés dátuma: 2015. február 19.

shutterstock_110630648.jpg

Pályázat klaszterek és üzleti hálózatok nemzetközi együttműködési tevékenységének támogatására

Az Európai Bizottság 2015. január 12-én tette közzé „Cluster Go International” pályázati felhívását, amelynek fő célja a vállalkozói szféra és a klaszterek közötti, határon átnyúló együttműködések ösztönzése, valamint egy Európai Stratégiai Klaszter Partnerség létrehozása.

Feltöltés dátuma: 2015. január 29.

switchasia_eu_logo_200x80.jpg

SWITCH Asia II

Az Európai Unió 2014-2020-as programperiódusában is folytatódik a SWITCH Asia program. A pályázati felhívás célja továbbra is az ázsiai országok fenntartható fejlődésének elősegítése a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésével.

Feltöltés dátuma: 2015. január 29.

shutterstock_105509639.jpg

Gyorsított innováció (Fast track to Innovation/FTI)

Az európai gazdaság élénkítését segítő „Gyorsított innováció” innovatív vállalkozások és szervezetek részére nyújt támogatást azzal a céllal, hogy végső lökést adjon a kiváló ötletek piacra jutásához.

Feltöltés dátuma: 2015. január 16.

Computer keyboard with key Learn, internet education concept.JPG

Tudásszövetségek és Ágazati szakképzés-fejlesztési szövetségek

Az Európai Bizottság és az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség 2014. november 12-én információs napot szervezett az Erasmus+ program Tudásszövetségek (Knowledge Alliances) és Ágazati szakképzés-fejlesztési szövetségek (Sector Skills Alliances) pályázattípusaival kapcsolatban.

Feltöltés dátuma: 2014. november 25.

Shutterstock_44631121 Wind turbines farm generating clean energy trough the window.JPG

EU Business Avenues” program – TISZTA TECHNOLÓGIÁK 2015

Az Európai Unió egy új program, az „EU Business Avenues” keretében támogatja az uniós kis- és középvállalkozások délkelet-ázsiai terjeszkedését (Szingapúr, Vietnám és Malajzia). A program két szektorra fókuszál: tiszta technológiák (megújuló energia, energiahatékonyság) és beltéri design (beltéri világítás, kis bútorok, tapéta, szőnyeg, függöny, dekorációs elemek, fürdőszobai kiegészítők).

Feltöltés dátuma: 2014. november 25.

Young professionals working shutterstock_69302764.jpg

Erasmus +

A 2. pályázati kategória (Key Action 2) keretében az innovációt és bevált gyakorlatok megosztását célzó együttműködések támogathatók ún. stratégiai partnerségek formájában.

Feltöltés dátuma: 2014. november 6.

tempuskozalapitvanylogo_200x80.jpg

ERASMUS+ Pályázati lehetőségek új pályázók részére

ERASMUS+ Pályázati lehetőségek új pályázók részére. Információs napok oktatási intézményeknek, vállalkozásoknak és civileknek, ahol személyesen is tájékozódhatnak arról, milyen lehetőségeket kínál az Erasmus+ program a köznevelés, szakképzés és felnőtt tanulás területén.

Feltöltés dátuma: 2014. november 3.

‹ Előző 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Utolsó »