A Nemzeti Külgazdasági Hivatal Enterprise Europe Network Osztálya nevében szeretnénk figyelmébe ajánlani a Climate-KIC szakmai programbemutatóját. Az információs nap célja egyrészt a hazai klímaváltozás kapcsán érintett vállalkozások, kutatók, szakértők figyelmének felkeltése a program iránt, másrészt a program kapcsán megvalósuló "Pioneers into Practice" (PiP) pályázati program bemutatása.

Időpont: 2013. március 11. 14.00-16.30

Helyszín: Nemzeti Külgazdasági Hivatal, 1055 Budapest, Honvéd u. 20. (földszinti tárgyaló terem)

A PiP program a kutatók, vállalkozók és döntéshozók új generációjának megszületését támogatja, akik kiemelkedő ismereteik révén képesek felgyorsítani az átmenetet a fenntartható fejlődés irányába. A PiP programban résztvevők számára lehetőség nyílik az elméleti oktatási szemináriumok mellett, a klímaváltozás területén tevékenykedő vállalkozások, szervezetek és intézmények munkájának 2x1 hónap (hazai és külföldi), ösztöndíjas gyakorlati képzés keretében történő megismerésére.

A pályázati programba való jelentkezési határidő: 2013. március 31.

Részletek: http://climatekic.hu/hirek/pioneers-into-practice-program-2013

 

Jelentkezés az információs napra: a linkre kattintva

Az információs napon való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvény közös szervezésben valósul meg a közép-magyarországi Climate KIC közösség koordinátora - a NEGOS Zrt.-, valamint a Seed Alapítvány együttműködésében. 

Bővebb információ: Holly Sára, sara.holly@hita.hu, Telefon: +36 (1) 8726 506

Feltöltés dátuma: 2013. március 4.