Szolgáltató Iroda

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara eleget téve a 2012. január 1-től életbe lépett módosított kamarai törvény rendelkezéseinek a törvényben meghatározott szolgáltatásokat (tanácsadás gazdasági, pénzügyi, adózási, hitelhez jutási kérdésekben; üzleti partnerkeresés és pályázatfigyelés) a Szolgáltató Iroda keretében térítésmentesen nyújtja a regisztrált gazdálkodó szervezetek részére.

Bárki fordulhat a 2012. augusztus eleje óta működő gazdaságpolitikai és szolgáltató iroda szakembereihez, aki rendelkezik kamarai regisztrációs számmal. A tanácsadás sokrétű és ingyenes, e-mailben, telefonon és személyesen is várjuk a kis- és középvállalkozások megkereséseit.

Szolgáltató Iroda

1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. emelet 301.
Telefax: +36 (1) 488 2067
e-mail: tanacsadas@bkik.hu

Ügyfélfogadás:

hétfő, szerda:              9.00 - 15.00
kedd, csütörtök:         9.00 - 13.00
péntek:                        9.00 - 12.00

Előzetes időpont-egyeztetés alapján.

Leitner Zoltán
irodavezető
Telefon: + 36 (1) 488 2148
E-mail: leitner.zoltan@bkik.hu

Gábriel Péter
adó- és számviteli tanácsadó,
belső ellenőr

Tel: + 36 (1) 488 2132
E-mail: gabriel.peter@bkik.hu

dr. Szász Emese
jogi tanácsadó
Tel: + 36 (1) 488 2143
E-mail: szasz.emese@bkik.hu

Aradványiné Dedics Adél
pályázati tanácsadó
Tel: + 36 (1) 488 2070
E-mail: aradvanyine.adel@bkik.hu

A kamarai törvényben meghatározott kötelező kamarai alapszolgáltatások közül az üzleti partnerkeresés, és a pályázatfigyelés országosan egységesen, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által koordinálva kerül megvalósításra.

Üzleti partnerkeresés

Az Üzlet@Hálón egy olyan elektronikus felület a rendezett kamarai regisztrációval bíró vállalkozások számára, ahol céginformációk, termékek és szolgáltatások részletes leírása, üzleti ajánlatok, üzleti hírek találhatók. A vállalkozások üzleti ajánlataikat, híreiket, saját maguk helyezhetik el a felületen, amely meghosszabbítás nélkül három hónapig marad elérhető. Ez a felület kitűnő lehetőséget nyújt a vállalkozások számára az interneten való megjelenéshez. Az itt megjelenő adatok bármikor frissíthetők, módosíthatók, az ajánlatok bővíthetők. Lehetőség van részletes keresésre, továbbá hírlevél szolgáltatásra is.

Elérhetősége: www.uzletahalon.hu/hu


Az érdeklődők az MKIK által kialakított országos rendszer mellett igénybe vehetik a cégek számára létrehozott első magyar, ingyenes közösségi hálózatot, az Innoinfo-t. A portál segítséget nyújt megbízható üzlettárs és partnerkeresésben, új kapcsolatok és együttműködések kialakításában, a fórumokon lehetőség nyílik szakmai eszmecserék folytatására.

Elérhetősége: www.innoinfo.eu

Pályázatfigyelés

A Kamarai Pályázat- és Rendezvényfigyelő Rendszert minden rendezett kamarai regisztrációval bíró vállalkozás díjmentesen veheti igénybe. Ez a szolgáltatás elektronikus formában értesíti az ügyfeleket arról, ha új pályázat jelenik meg, vagy kamarai rendezvényt, képzést tartanak az ügyfél által megjelölt témakörökben. A rendszer három különböző területről: a Közbeszerzési Értesítő, az NFÜ, és több egyéb elektronikusan elérhető felületről gyűjti az adatokat, melyeket rendszerezett formában, az alapinformációkat megjelenítve tesz elérhetővé. Ugyanakkor a teljes dokumentum letöltésére is megvan a lehetőség. A felület átlátható, kezelése egyszerű, lehetőség van egyszeri keresésre, továbbá rendszeres értesítésre hírlevél formájában.

Elérhetősége: palyazatkereso.mkik.hu

Az érdeklődők az MKIK által kialakított országos rendszer mellett a BKIK honlapján is találnak folyamatosan frissített pályázatfigyelő szolgáltatást.

Elérhetősége: www.bkik.hu/palyazatfigyelo