Üzleti lehetőségek az ASEAN térségben

2023-11-17 12:48
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Üzleti lehetőségek az ASEAN térségben" címmel konferenciát szervez 2023. november 28-án, amelynek alkalmával sor kerül az MKIK ASEAN Tagozat megalakitására is.

Időpont:

2023. november 28., kedd, 14.00

Helyszín:

Mercure Budapest Castle Hill,
1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.

Szervező:

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Jelentkezési határidő:

2023. november 22., szerda, 12:00 óra

Nyelv:

angol és magyar szinkrontolmácsolással

 

 

 

regisztráció

 

 

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Üzleti lehetőségek az ASEAN térségben című konferenciájára, melynek alkalmával megalakul az MKIK ASEAN Tagozata.

A Tagozat céljai Magyarország és a délkelet-ázsiai országok (Brunei, Fülöp-szigetek, Indonézia, Kambodzsa, Laosz, Malajzia, Mianmar, Szingapúr, Thaiföld, Vietnám) közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése, a magyar vállalkozások külkereskedelmi kapcsolatainak előmozdítása, az export és a gazdasági együttműködés ösztönzése. A konferencia az ASEAN térséggel kapcsolatos gazdasági kapcsolatokat és üzleti lehetőségeket mutatja be.

 

PROGRAM

Levezető elnök: Dr. Ascsillán Endre, az ASEAN Tagozat elnöke

 

14.00 – 14.10

Köszöntő

Dr. Ascsillán Endre, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ASEAN Tagozatának elnöke

 

14.10 – 14.20

Magyarország kapcsolatai az ASEAN térségben

Bihari Katalin, a külgazdaság fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár

 

14.20 – 14.25

Technikai szünet

 

14.25 – 14.55

Az ASEAN régió politikai és gazdasági aktualitásainak bemutatása

Goreczky Péter, a Magyar Külügyi Intézet vezető elemzője, az Ázsia-Csendes-óceáni kutatási program vezetője

 

14.55 – 15.10

Kávészünet

15.10 – 15.40

Az MKIK ASEAN Tagozat alakuló közgyűlése

   

 

Részvétel feltételei

Jelentkezési határidő: 2023. november 22., szerda, 12:00 óra

A részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

 

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu

 

 

 

 

regisztráció