Tavaszi Feltöltődés 2.0, avagy városnézés az online térben

Tavaszi Feltöltődés 2.0, avagy városnézés az online térben

Tavaszi Feltöltődés 2.0, avagy városnézés az online térben

Tavaszi Feltöltődés 2.0, avagy városnézés az online térben05/29 - 05/31
Tavaszi Feltöltődés 2.0, avagy városnézés az online térben11:00 - 12:00

Tavasszal nagy erőkkel készültünk sétás programjainkkal, hogy új élményekkel örvendeztessük meg a bevásárló és tematikus utcák (röviden: BUM) rajongóit. Az élet közbe szólt, de oly sokan jelezték, hogy hiányolnak minket, így új formában próbálunk megfelelni az igényeknek. Egyelőre személyesen, a szó korábbi értelmében nem találkozhatunk, de a virtuális térben annál inkább.

A pünkösdi hétvégén, 2020. május 29-31. között virtuális sétára invitáljuk Önöket négy bevásárló és tematikus utcába.

A 60 perces séta alatt beleshetünk a galériákkal teli Art&Antique Streetre (Falk Miksa utca), és a Bartók Béla Boulevardra (Bartók Béla út), a pesti divat, kereskedelem fő utcáiba, a Váci utca északi szakaszára, és a pesti városfalra épült Fashion Streetre (Deák Ferenc utca). A sétákon megszólal néhány, az utcákban működő intézmény vezetője és egy-egy vállalkozó is.

Idegenvezetőink élő adásban, a helyszíneken kalauzolják Önöket okos készülékük segítségével egy zoom meeting keretében.

Az Önök számára a részvétel ingyenes, mindössze internetkapcsolattal, egy megfelelő eszközzel és a zoom applikációval kell rendelkezniük, hogy részesei legyenek ennek az élménynek.

Az esemény regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi linken tudnak.

https://bevasarloutca.hu/cikkek/programok/tavaszi-feltoltodes-20

A BUM - sétákon túl - szintén élő közvetítésben - bemutatjuk Önöknek a Szent István Bazilika megújult sacrális tereit és a Bazilika kupolakilátójából feltáruló látványt Budapest Világörökségi színtereire.

A vasárnapi séta végén egy másik online sétába csöppennek, akik velünk tartanak. Toronytúra keretében először Önök láthatják, ismerhetik meg Pest új turisztikai attrakcióját, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom toronykilátóját.
 

2020. május 29. (péntek)

11:00 A Szent István Bazilika Lipótvárosban

14:00 Elevenedés a Bartók Béla Boulevardon
 

2020. május 30. (szombat)

11:00 Mesél a Falk Miksa utca

14:00 A Deák Ferenc utca - Fashion Street, a Divat utcája
 

2020. május 31. (vasárnap)

10:00 A Váci utca északi része + 11:15 Online toronytúra a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom toronykilátójában

További részletek: https://bevasarloutca.hu/cikkek/programok/tavaszi-feltoltodes-20; https://www.facebook.com/events/2623552111221223/

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

Az esemény a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) koordinálásában a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával valósul meg.