A BKIK Információs Irodát nyitott a szerbiai Törökbecsén

A BKIK Információs Irodát nyitott a szerbiai Törökbecsén

A BKIK Információs Irodát nyitott a szerbiai Törökbecsén

A BKIK Információs Irodát nyitott a szerbiai Törökbecsén11/29
A BKIK Információs Irodát nyitott a szerbiai Törökbecsén10:30

 

2019. november 18-án ünnepélyes keretek között nyitotta meg kamaránk Törökbecsén a magyar és a szerbiai vállalkozók közötti gazdasági együttműködés elősegítésére létesített Információs Irodáját. Az iroda létrehozására a BKIK, Szerbia Budapesti Nagykövetsége, a Vajdasági Gazdasági Kamara és Törökbecse együttműködése keretében került sor. Szasa Makszimovity, Törökbecse polgármestere és Bornemisza Miklós a BKIK Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiumának alelnöke nyitóbeszédeikben elmondták, hogy az iroda fő célja a határon átnyúló gazdasági együttműködés fejlesztése. Ennek során üzletember találkozók szervezésére, az üzleti partnerek közötti kapcsolatokat elősegítő adatok gyűjtésére, feldolgozására, valamint a vállalkozók részére történő továbbítására kerül sor.

Az Információs Iroda segíti a BKIK-nak a vajdasági vállalkozókkal és a helyi önkormányzatokkal való kapcsolatteremtését. Feltérképezi és beazonosítja a befektetési lehetőségeket, javaslatokat tesz közös projektek indítására. Támogatja a budapesti vállalkozók szerb piacon történő megjelenését, s hasonlóképpen segíti a szerbiai vállalkozókat a magyar piacon való eredményes működésben.

Az Iroda kiemelt figyelmet fordít a turisztikai célú befektetési, együttműködési lehetőségek feltérképezésére, üzleti fórumok szervezésére, továbbá a vállalkozások működését elősegítő oktatási, kulturális, és sport tevékenységekben rejlő lehetőségek kiaknázására.

A törökbecsei információs iroda a Rajka Rakocsevitya (Rajka Rakočevića) utca 15.szám alatt működik, vezetője Kismarton Ottó

Mobil telefonszám:  +381 60 555 74 89
Vezetékes tel.szám:  + 381 23 771 135
Е-mail: