A koronavírus várható gazdasági hatásainak feltérképezése - kérdőív

A koronavírus várható gazdasági hatásainak feltérképezése - kérdőív

A koronavírus várható gazdasági hatásainak feltérképezése - kérdőív

A koronavírus várható gazdasági hatásainak feltérképezése - kérdőív03/17
A koronavírus várható gazdasági hatásainak feltérképezése - kérdőív08:20

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kérdőív lezárult, jövőhéten újabb kérdésekkel jelentkezünk a témában! 

 

Tisztelt Vállalkozás, Kedves Kamarai Tagok!

A koronavírus várható gazdasági hatásainak feltérképezésében szeretnénk a közreműködésüket kérni.

A kamara fontos feladatának tekinti, hogy felmérje a jelenlegi járvány várható gazdasági hatásait, az egyes ágazatok érintettségét és a a gazdasági szereplők reakcióit a kialakult helyzetre. A célunk az, hogy a felmérés tapasztalatainak összegzésével visszajelzést adjunk a Kormánynak és segítséget tudjunk nyújtani a budapesti kis- és középvállalkozásoknak a felkészülésre, a folyamatosan alakuló helyzethez történő alkalmazkodáshoz.

A felmérés érdekében a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara egy rövid kérdőívet készített a témában, mely online módon érhető el és tölthető ki.

Arra szeretnénk kérni Önöket, hogy cégük részéről töltsék ki ezt a kérdőívet, annak érdekében hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a lehető lerészletesebb képet kaphassa, és a lehető legfelkészültebben tudja tagjainak érdekeit szolgálni. 

Miután a helyzet napról napra gyorsan változik, idővel az egyes gazdasági ágak, szektorok érintettsége is módosul. Éppen ezért arra kérjük, hogy a kérdőív kitöltését egy későbbi időpontban ismételje meg – ennek pontos idejéről is értesíteni fogjuk.

Közreműködését előre is köszönjük!