Hírek

Hírek

Meghívó a Kereskedelmi Tagozat összevont küldöttválasztó értekezletére

Meghívó a Kereskedelmi Tagozat összevont küldöttválasztó értekezletére01/27
Meghívó a Kereskedelmi Tagozat összevont küldöttválasztó értekezletére15:12

A Kereskedelmi Tagozat összevont küldöttválasztó értekezlete 2020. február 12-én szerdán, 9.30 órakor.

Felhívás az Utazás 2020 kiállításon való részvételre - 2020. február 27-március 1.

Felhívás az Utazás 2020 kiállításon való részvételre - 2020. február 27-március 1.01/14
Felhívás az Utazás 2020 kiállításon való részvételre - 2020. február 27-március 1.14:30

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata saját standdal kíván részt venni az Utazás 2020 kiállításon. A Turisztikai szakma vállalkozásai számára, üzletkörük bővítése érdekében lehetőséget szeretnénk biztosítani a vásáron való részvételre.

Élmény és kultúra – Tematikus utcák adventje

Élmény és kultúra – Tematikus utcák adventje12/01
Élmény és kultúra – Tematikus utcák adventje18:05

Lassulj le és töltődj fel! – Rohanás helyett élményeket és kulturális feltöltődést kínálnak Budapest tematikus utcái az adventi időszakban, akik újra összefogtak, hogy a karácsonyi rohanás helyett csendes lassításra, pörgés helyett élményekkel teli töltekezésre ösztönözzék a járókelőket. A Bevásárló és Tematikus utcák Nonprofit Kft (BUM) koordinálásával és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával zajló izgalmas programkínálatból november 30-án adtak ízelítőt a szervezők, ahol az esemény első helyszínén, a Kempinski Hotel Corvinusban megrendezett Karácsonyi Jótékonysági Bazárt is meglátogatták a résztvevők.

Sikeres évet zárt a Kereskedelmi Tagozat

Sikeres évet zárt a Kereskedelmi Tagozat11/28
Sikeres évet zárt a Kereskedelmi Tagozat17:35

Évzáróval egybekötött, kihelyezett, ünnepi küldöttértekezletet tartott Szentendrén a BKIK Kereskedelmi tagozata. A Korona Étteremben november 27-én megrendezett ülést tisztségviselők és a tagozat küldöttei tisztelték meg jelenlétükkel.

Közös feladat és felelősség – Eszmecsere a Kandó klubban

Közös feladat és felelősség – Eszmecsere a Kandó klubban11/28
Közös feladat és felelősség – Eszmecsere a Kandó klubban08:05

Együttgondolkodás és építő jellegű nézőpontcsere jegyében zajlott a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tisztségviselői valamint a Budapesti Corvinus Egyetem és az Óbudai Egyetem oktatói és hallgatói között, a Kandó Klub szervezésében november 27-én megtartott rendezvény. A kerekasztal-beszélgetések résztvevői a felsőoktatásban és szakképzésben tapasztalt nézeteikről, az elméleti tudás és a valós gyakorlat összevetéséről alkotott véleményüket vitatták meg.

Készen állnak az együttműködésre

Készen állnak az együttműködésre11/18
Készen állnak az együttműködésre11:35

Közös Információs Iroda nyílt a Vajdaságban november 19-én a BKIK és a Törökbecsei Önkormányzat együttműködésével. Az újonnan létesült iroda feladata a partnerek gazdasági együttműködésének a fejlesztése a helyi önkormányzatok, vállalkozók és non profit szervezetek közreműködésével. Az ünnepélyes átadóra a település polgármestere, a Vajdasági Gazdasági Kamara elnöke, helyi vállalkozások valamint a BKIK tagozatainak elnökei és képviselői jelenlétében került sor.

Innovatív megoldásokkal a versenyképességért – Lépést kell tartanunk az új nemzetközi trenddel

Innovatív megoldásokkal a versenyképességért – Lépést kell tartanunk az új nemzetközi trenddel11/13
Innovatív megoldásokkal a versenyképességért – Lépést kell tartanunk az új nemzetközi trenddel10:40

A nemzetközi kereskedelemben tapasztalható változásokról, új tendenciáiról, az alkalmazkodást segítő innovatív megoldásokról, a világ különböző térségeiben tapasztalható lehetőségekről és korlátokról cserétek eszmét a szakma képviselői a Kamarai Napok keretében november 13-án megtartott külkereskedelmi fórumon.

Emléklappal ismerték el a kerület mesterembereit

Emléklappal ismerték el a kerület mesterembereit11/11
Emléklappal ismerték el a kerület mesterembereit12:35

Emléklapátadó ünnepséget rendezett november 11-én a Belgrád Rakparti Szeged Halászcsárdában a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara V. kerületi tagcsoportja. A Kamarai Napok keretében megtartott családias hangulatú rendezvényen négy hagyományőrző mesterember vehette át a helyi vállalkozóknak járó rangos elismerést.

Térítésmentes sétákra várjuk a Turizmus Világnapján!

Térítésmentes sétákra várjuk a Turizmus Világnapján!09/17
Térítésmentes sétákra várjuk a Turizmus Világnapján!10:25

Minden év szeptember 27-én ünnepeljük a Turizmus Világnapját, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a turizmus fontosságára, politikai, kulturális, társadalmi és gazdasági értékeire.