Hajós városnézés

Ingyenes sétahajó járatok Budapest területén

Tisztelt Érdeklődő!

A hajós program korlátozott létszámban vehető igénybe, ezért előzetes regisztráció szükséges a helyek biztosításához. Az esetleges üres helyek ugyanakkor a helyszínen történő személyes jelentkezéssel igénybe vehetők.

Kérjük, jegyezze meg a regisztrált hajó indulási időpontját és nevét! Csak az Ön által regisztrált hajóra van lehetősége felszállni, ezért kérjük, hogy az adott indulási idő előtt legkésőbb 30 perccel jelentkezzen a hajó hostessénél, név szerint. Ellenkező esetben fenntartjuk a jogot, hogy átadjuk helyét a helyszínen jelentkezők részére.

Kérjük, hogy a programokon vigyázzanak egymásra és amennyiben bármilyen vírusos fertőzésre jellemző tünetük van, semmiképp se vegyenek részt a programokon! Az idegenvezetőnek jogában áll elküldeni a betegnek tűnő vendégeket! Megértésüket köszönjük!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tájékoztatjuk, hogy a hajós városnézésen kép- és hangfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

Kérjük, lemondás vagy kérdés esetén írjon nekünk a regisztracio@bkik.hu email címre. 

Regisztráció

Kérjük, regisztráció után a visszaigazoló e-mailben megküldött aktiválási linken keresztül érvényesítse regisztrációját, ellenkező esetben az 48 óra után törlődik! Ha nem kapta meg a visszaigazoló e-mailt, akkor először nézze meg a Spam (levélszemét) mappában. Kérjük, visszaigazolás hiányában ne regisztráljon többször, mert akkor sem fogja megkapni a visszaigazoló e-mailt, csak lefoglalja a helyeket mások elől!

A sétahajóinkon való résztvételhez az adott út alatt található regisztráció kitöltése szükséges. 

 

1. Alkonyi hajós városnézés a MAHART PassNave Kft. hajójának fedélzetén

Indulás időpontja: 2024-02-22 18:00
Indulás helyszíne: 17:30 órától a Vigadó téri hajóállomás 5. sz. MAHART kikötőjénél
Útvonal: Vigadó tér - Margit híd - Lágymányosi (Rákóczi) híd - Vigadó tér
Végzés helyszíne: Vigadó téri hajóállomás 5. sz. MAHART kikötője
Menetidő: 60 perc

1987 óta a Világörökség része a Duna és két partja

 

Részvételi díj: egységesen 2.000 Ft/fő az Idegenvezetők Világnapjának rendezvénye alkalmából (a 2 év alatti gyermekek számára ingyenes regisztrációs jegy váltandó).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hajós városnézésen részt venni a kedvezményes jegy előzetes megvásárlásával lehet két módon:

  •  A jegyét megválthatja személyesen a Nemzetközi Hajóállomás jegypénztárában (1056 Bp, Belgrád rakpart), mely hétfőtől péntekig: 08:30 - 16:00 között tart nyitva (szombat és vasárnap zárva), vagy a Vigadó téri hajóállomás jegypénztárában, mely hétfőtől vasárnapig 13:00 - 19:00 óra között tart nyitva,

 

  •  illetve a MAHART PassNave Kft. webshopjában történő vásárlással az alábbi linken 2024. február 18-ig vagy indulás előtt a helyszínen a szabad helyek függvényében.

 

Figyelmükbe ajánljuk még:

A Pesti Vigadó épületismertető sétáit az Idegenvezetők Világnapi rendezvényén és az év során is.

A „Budapest- a város és hídjai" és a Budapest egyesítését bemutató kamara-kiállításokat Budapest Főváros Levéltárában.

 

Kellemes szórakozást kívánunk!

 

Idegenvezető: a sétahajó fedélzetén Dr. Lengyel János



Összesítő