Óriási érdeklődés övezte az MFKKE 65. Jubileumi Magyar Bajnokságot

Május 6-án és 7-én rendezte meg a Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület a 65. Jubileumi Magyar Bajnokságot a balatonfüredi Szabadidő - és Konferenciaközpontban.

Egyebek mellett a balatonfüredi önkormányzat és a BKIK Kézműipari Tagozatának támogatásával idén több mint 40 kategóriában indítottak versenyeket, női és férfi fodrász, smink, valamint körmös szakágban. A különböző versenyszámok regisztrációi 320 fő felett voltak, ami jelentősen több a tavalyinál.

A zsűritagok, előadók, támogatók között, neves mesterek, versenyzők, nemzetközileg elismert szakemberek dolgoztak. A rendezvény színvonalát a szakmai előadások és a szakmai kiállítók megjelenése is emelte. A szombati napot egy jóhangulatú gálavacsora követte, ahol több mint 200 szépségiparban tevékenykedő vendég ünnepelhette a MFKKE 65. születésnapját. A gálavacsorán díjátadásra is sor került: hazai és nemzetközi versenyeken elért kimagasló eredményeiért díj, női fodrász, férfi fodrász, kozmetikus és körmös szakmában nyújtott kiemelkedő teljesítményért díj, a MFKK Egyesületért tett kimagasló munkájáért díj, illetve Életmű díj.