Érdekképviselet

Érdekképviselet

Ahogy a főváros kiemelt helyet foglal el a magyar gazdaságban, úgy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának is kitüntetett szerepe van a magyar kamarai rendszerben.

A BKIK elsődleges feladata a gazdaságfejlesztés és az általános gazdasági érdekképviselet. Célunk, hogy a gazdasági jogalkotás folyamatának részesei legyünk, és aktívan részt vegyünk a főváros és a kerületek ipar- és kereskedelempolitikájának kialakításában.

Tagjaink érdekeit képviseljük a közigazgatási szervekkel való együttműködés során, és támogatjuk a vállalatok közötti érdekegyeztetést is.

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot vállalkozásainkkal, aminek köszönhetően naprakész és részletes információkkal rendelkezünk a budapesti kkv-k helyzetéről. Ezek mentén dolgozzuk ki javaslatainkat a jogalkotók számára, így gyakorolva hatást a gazdasági-jogi környezetre.

Tevékenységünk során a legfontosabb célunk, hogy egy prosperáló kkv-szektor jöhessen létre, amely képes kihasználni a rendelkezésre álló piaci lehetőségeket. Hisszük, hogy a magyar vállalkozók jelentik a hazai gazdaság motorját, mi pedig támogatni szeretnénk őket abban, hogy betölthessék szerepüket a magyar gazdaság fejlesztésében.

Események
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább