Nemzetközi üzletépítés

Nemzetközi üzletépítés

A BKIK nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megkönnyítse a budapesti és hazai vállalkozások üzleti kapcsolatépítését a nemzetközi színtéren.

Intézményünknél a vállalkozások nemzetközi üzleti kapcsolatépítésének támogatását a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda munkatársai koordinálják, szoros együttműködésben a BKIK Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiummal, amelynek tagjai a külgazdaság és a nemzetközi gazdasági élet elismert szakértői. A kollégium elnöke a Rév és Társai Kereskedelmi Zrt. vezérigazgatója, Rév András.

A Nemzetközi Kapcsolatok Iroda rendszeresen szervez magyar vállalkozások részére sikeres nemzetközi üzleti fórumokat, találkozókat és külföldi utakat. Az üzleti delegációkban való támogatott részvétel rangos, szektorspecifikus kiállításokon – pl. Tajpej és Barcelona Smart City Expo –  biztosít lehetőséget a vállalkozásoknak arra, hogy új potenciális ügyfelekkel és partnerekkel találkozzanak, megismertessék tevékenységüket a külképviseleti intézmények munkatársaival, valamint hasznos kapcsolatokat alakítsanak ki a magyar és egyéb külföldi delegációk tagjaival. Az utóbbi években ez a tevékenység dinamikusan fejlődött és a kamara jelentős eredményeket tud felmutatni.  Emellett a nemzetközi üzleti kapcsolatépítés során a BKIK megkülönböztetett lehetőségeket biztosít a BKIK önkéntes tagjai számára.

A cél elérése érdekében együttműködünk a külföldi kamarákkal, kormányzatokkal, önkormányzatokkal, diplomáciai szervezetekkel és a gazdaság meghatározó nemzetközi és helyi szereplőivel, valamint intézményen belül a BKIK Nemzetközi Projekt Irodájával, melynek szakmai tevékenységét fontos európai üzleti és társadalmi projektekben történő vezető részvétel és Magyarországon - nemzetközileg elismert multinacionális nagyvállalatok közreműködésével - megvalósuló mentorprogram működtetése mutatja. 

A BKIK várja a vállalkozások jelentkezését, érdeklődését a nemzetközi programokkal kapcsolatban az international@bkik.hu e-mail címen és javasoljuk Önöknek, hogy iratkozzanak fel a nemzetközi hírlevelünkre az alábbi hivatkozásra kattintva, hogy naprakészek maradjanak nemzetközi fórumainkkal kapcsolatban.

 

Feliratkozás nemzetközi hírlevélre

Események
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább