Kamarai bizalom védjegy

KAMARAI BIZALOM a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által minősített megbízható, a társadalmi felelősségvállalás/fenntarthatóság (CSR) követelményeinek megfelelő vállalkozás

Mi BKIK új minősítési rendszere a Kamarai Bizalom?

A BKIK alapvető célja ezzel a szolgáltatással, hogy segítse a minősített budapesti vállalkozásokat új piacokhoz jutni, és igazolja azok megbízhatóságát a hazai vállalkozói környezetben és egyúttal lehetőséget teremtsen a nemzetközi kamarai minősítés megszerzéséhez a kamarák nemzetközi hálózata révén. A KAMARAI BIZALOM védjegyet a BKIK egy éves próbaidőszak után 2023. novembertől vezette be végleges formában. A rendszer alapvetően a BKIK önkéntes tagjai részére elérhető, de nyitott minden működő vállalkozás (gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, egyesület, alapítvány) részére is, azonban kizárólag az esetben, ha a vizsgálati időszak alatt önkéntes tagságot létesít a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál.

A Kamarai Bizalom a védjeggyel rendelkező vállalkozások számára ismertséget és egyúttal kamarai ajánlást is jelent, továbbá azt is igazolja, hogy a vállalkozás megfelel a fenntartható gazdálkodás alapkövetelménynek és ennek alapján zöld/fenntartható vállalkozásnak minősíthető. A Kamarai Bizalom egy védjegy, amely kiállított magyar én angol nyelvű oklevél, valamint egy pecsét (logó) melyet a vállalkozás minden nyomtatott és elektronikus ismertetőjét megjelentethet.

A KAMARAI BIZALOM védjegy

A kamara által minősített vállalkozás, azaz a KAMARAI BIZALOM védjegy azt jelenti, hogy az adott vállalkozás kamarai átvilágítása megtörtént és igazolja, hogy a cég jogszerűen működik, megbízható kamarai tag és azokkal a termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik amelyek a cégismertetőben szerepelnek, valamint amelyeket az internetes oldalán, szórólapjain, termékként, vagy szolgáltatásként feltüntetett. A minősítő védjegy egyúttal azt is igazolja, hogy minden sajátjaként megjelölt honlapot valóban az adott cég, vagy egy általa hivatalosan megbízott fél, üzemeltet. Az oklevél és pecsét ezen túlmenően a BKIK megerősítése a vállalkozás fizetési képességéről és készségéről is, és a megbízhatóság tanúsítása a BKIK által áttekintett üzleti területen, továbbá igazolja azt is, hogy lehetőségei szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy megfeleljen a fenntartható vállalkozás alapkövetelményeinek is.

A minősítés a kezdeti első évben a BKIK rendezett tagsági viszonnyal rendelkező önkéntes tagjai számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött és minden tekintetben követnie kell annak szabályzatát, valamint a regisztrációs eljárás menetét.

A KAMARAI BIZALOM egy a BKIK által elfogadott és garantált alapminősítési rendszer, amelyben a kamara által kijelölt Minősítő Testület végzi a jelentkező vállalkozások átvilágítását és az eredmények hitelesítését.

Hogyan működik a minősítés?

A KAMARAI BIZALOM védjegy a BKIK által elfogadott szabályzat szerint évente kerül kiadásra és minden évben megtörténik annak felülvizsgálata. A felülvizsgálathoz, ill. hosszabbításhoz ismétel regisztrációra nincs szükség csupán egy nyilatkozatra, hogy a vállalkozás továbbra is a Kamarai Bizalom védjegy tulajdonosa kíván maradni. A minősítési folyamatban a Minősítő Testület a regisztráció alkalmával beadott regisztrációs lap továbbá a bekért, ill. egyéb nyilvános módon hozzáférhető alábbi hivatalos dokumentumokat és információkat vizsgálja meg:

  1. Cégbírósági végzés, egyéni vállalkozói bejegyzés, aláírási címpéldány a vállalkozás tevékenységével kapcsolatos kötelező dokumentum (pl. társasági szerződés, annak módosításai, székhely, telephely-, fióktelep engedélyek, üzlethelyiség engedély, tevékenység folytatásához szükséges engedély, ha ilyen szükséges, stb.).
  2. NAV 0–ás minősítés, azaz köztartozásmentes pénzügyi háttér igazolása. Külön igazolás beküldése szükséges, amennyiben a vállalkozás a NAV nyilvánosan hozzáférhető listáján nem szerepel.
  3. Pénzügyi beszámoló megléte - nem kell feltétlen pozitív - és természetesen azon vállalkozás, egyéni vállalkozó is kaphat minősítést, amelyik mérleg készítésére nem kötelezett. Mérlegkészítésre nem kötelezett vállalkozás esetében a kamarai adatlap helyettesíti a mérleget. Ehhez kapcsolódó feltétel, hogy adott vállalkozás már legalább egy évet eltöltött a kamarai rendszerben. A nyilvánosan elérhető mérleg beküldése természetesen nem követelmény.
  4. Rendezett önkéntes kamarai tagság a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál
  5. Székhely adatok: telephely, cím, telefonszám
  6. Honlap(ok) e-mail címe(k)
  7. Kamarai fogyasztóvédelmi háttér (bejelentések, káresetek, bírósági ügyek ellenőrzése), Békéltető Testület negatív igazolása a Minősítő Testületbe kijelölt tag nyilatkozata alapján
  8. Nyilatkozat a vállalkozás társadalmi felelősségvállalásáról a fenntartható környezettudatos szemléletmódjáról és gazdálkodásáról (CSR) a regisztrációs adatlapon

Adott vállalkozás a minősítést ezeknek a dokumentumoknak az értékelését követően kaphatja meg.

További információk:

Amennyiben további kérdései vannak a BKIK minősítési rendszerével kapcsolatban, vagy észrevételeivel, javaslataival hozzá szeretne járulni a rendszer fejlesztéséhez, forduljon a Minősítő Testülethez a kamaraibizalom@bkik.hu email címen.

A regisztrációhoz első alkalommal az alábbi nyomtatványokat kérjük kötelezően kitölteni, illetve beküldeni:

NAV köztartozás mentesség igazolás, amennyiben a vállalkozás nyilvános NAV listán nem szerepel.

A Kamarai Bizalom védjegy meghosszabbításához annak lejáratát megelőző hónapban egy nyilatkozatot kell benyújtani a meghosszabbításról, illetve a NAV igazolás az első alkalommal leírtak szerint.

A kamarai bizalom szabályzatát itt találja.

)
Mínősített vállalkozások listája:
Mini-Sat Kft.
Mini-Sat Kft.
Euro Matic Műanyagfeldoplgozó Kft.
Euro Matic Műanyagfeldoplgozó Kft.

Az EURO-MATIC már 1965 óta foglalkozik üreges, műanyag labdák gyártásával. Cégünk az évek során a világ egyik legjobb és legnagyobb kínálatát nyújtó műanyag labdagyártójává vált. Labdáink többségét Európában értékesítjük, de büszkén mondhatjuk, hogy termékeink már szinte minden kontinensen megtalálhatóak, hiszen szállítottunk már Peruba, Ecuadorba, az Egyesült Államokba, Ausztráliába, Japánba, Szaúd-Arábiába, az Egyesült Arab Emírségekbe és Örményországba is.

Tamax Építő és Szerelő Kft.
Tamax Építő és Szerelő Kft.

A TAMAX Kft. 1992 –ben alapított, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Vállalkozásunk megalakulása óta fő tevékenységeként technológiai gépészeti tevékenységgel foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik a gyártott berendezések helyszíni installálása is a hozzátartozó technológiai, energia csőrendszer kiépítésével együtt.

Solverman Hungary Kft.
Solverman Hungary Kft.

Családi vállalkozásunk kis kapacitással befejező építési feladatokat lát el, de vállalkozásunk fő tevékenysége zöldterület kezelés, karbantartás. Beszereztünk a feladat ellátásához szükséges professzionális gépeket.

Bécsi Autópark Kereskedelmi Kft.
Bécsi Autópark Kereskedelmi Kft.

Cégünk több mint 25 éve áll az autóvásárlók rendelkezésére, megbízható és garantált minőségű használt autókat kínálva.

CPCC Kft.
CPCC Kft.

Konferenciaszervezés, üzleti tagság épitése, irodabérlés biztositása

Mediráf Bt.
Mediráf Bt.
Hotelinfo Kft.
Hotelinfo Kft.

HungaryCard, Turisztikai tanácsadás, Rekordok regisztrálása

Szerszám Technika Nagykereskedelmi Kft.
Szerszám Technika Nagykereskedelmi Kft.

Magyarországon egyedülálló módon több világmárka gyártói képviseletét látjuk el, így a piac egyik legszélesebb választékú forgácsoló szerszám kínálatával rendelkezünk. Ezek közül kiemelkedik a WIDIA, a KELCH, az FMT, az EWS és a JJ-TOOLS. Egyre több partnerünknek nyújtunk segítséget a BECK, MILLER, VARGUS, SWISS TOOLS, ALLMATIC és SAU termékeivel.

Molnár Lajos Sándor e.v.
Molnár Lajos Sándor e.v.

Személygépjárművezető képzés

SanOdor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
SanOdor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Higéniai szolgáltatások nyújtása, higéniai termékek értékesitése (Sanodor Nature, Rubbermaid, Mediclinics, Simex)

Elektrodirekt Építőipari Kivitelező és Szolgáltató Kft.
Elektrodirekt Építőipari Kivitelező és Szolgáltató Kft.

Budapesten és környékén villanyszerelés szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. EON, ELMŰ, ÉMÁSZ és MVM szolgáltató területén, ajánlott-regisztrált minősítéssel rendelkezünk, fő profilunkba tartoznak a villanyórát érintő villanyszerelési munkák, mint villanyóra áthelyezés, teljesítménybővíté.

Ramszesz Bútor Kft.
Ramszesz Bútor Kft.

A készbútor.hu-t üzemeltető RAMSZESZ BÚTOR KFT. főként hazai, piacvezető bútorgyártók minőségi termékeinek értékesítésével foglalkozik. Vevőink számára bútorainkat megpróbáljuk a jellemző piacihoz képest kedvezőbb áron biztosítani, a gyártóktól történő közvetlen beszerzésnek köszönhetően. Kiemelkedően fontosnak tartjuk az ügyfeleinkkel való szoros kapcsolattartást. Tapasztalt értékesítőink arra törekszenek, hogy minden felmerülő kérdést megválaszoljanak és ezzel ügyfeleinket hozzásegítsék a megfelelő döntéshez.

Huesca PR Media Kft.
Huesca PR Media Kft.
HeziHold Kft.
HeziHold Kft.

Cégünk outsourcing szolgáltatásokat nyújt (könyvelés,bérszámfejtés) illetve ezekhez kapcsolodő szolgáltatásokat.

SKOLL Learning Technologies Kft.
SKOLL Learning Technologies Kft.

A SKOLL Kft. 2010-ben alakult annak érdekében, hogy magas színvonalú, innovatív e-learning tananyagokat és online oktatási rendszereket fejlesszünk. Az elmúlt évek alatt számos digitális oktatási projektben vettünk részt, bevezetve tanulástámogató és képzésmenedzsment rendszereket, valamint okostelefonos és tablet alkalmazásokat.

Sólyom Csaba e.v. /Tesla Bútor/
Sólyom Csaba e.v. /Tesla Bútor/

Cégünk egyedi bútorok, konyhabútorok, beépített szekrények, gardróbok, szoba és fürdőszoba bútorok, irodabútorok készítésével foglalkozik, igazodva a Megrendelő igényeihez, lehetőségeihez.Munkáinkra több éves garanciát vállalunk., Csak minőségi alapanyagokkaldolgozunk. A kíváló csapatmunkának köszönhetően gyorsak és precízek vagyunk. Célunk igazán egyedit adni a Vevőinkneknek a bútorkészítés anyagának kiválasztásakor és a belső építészet inspirálásában.

Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft.
Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft.
Rendszerintegráció komplex IT és ICT projektekben: RIS (River Information System), A RIS megoldás egy központi VTS (Folyami Forgalomirányító Központ) rendszer adataira támaszkodó IT rendszer, mely a folyami hajózás résztvevőinek nyújt integrált szolgáltatásokat. AI fejlesztések: Smart City AI, G--Park okos forgalom és parkolás figyelő.
Ventigó Duál Kft.
Ventigó Duál Kft.

A VENTIGÓ DUÁL Kft. egy családi vállalkozás, amelynek fő tevékenysége lakó, illetve nem lakó ingatlanok, komfort és technológiai épületgépészeti, épületvillamossági, illetve belső építészeti munkák kivitelezése. Célunk lehető legmagasabb minőségű szolgáltatás nyújtása korrekt ár mellett.

RGM Solution Kft.
RGM Solution Kft.
Az Rgm Solution Kft a projektmenedzseri munkát jogi,adószakértői és oktatástámogatási területeken nyújtja.Szolgáltatásának minőségét az alkalmazotti státuszban lévő komoly szakmai múlttal rendelkező szakemberek , valamint az adott piacon a közép- és nagyvállalkozásokat megcélzó és komoly erdeményeket elérő vállalkozások jelentik,akik mint alvállalkozóként segítik az Rgm Solution Kft magas színvonalú munkáját. Foglalkouzik továbbá luxusautók rövid futamidejű bérbeadásával. is.
György László Csaba e.v
György László Csaba e.v
Márkafüggetlen autószerviz, ahol a minőség, precizitás, lelkiismeretesség, szakszerűség, alap. Legkorszerűbb motordiagnosztika, motor, fék, futómű felújítása, javítása, karbantartása, műszaki vizsgára való felkészítés, szakszerű alapos átvizsgálás, vizsgáztatás ügyintézés, szakmai tanácsadás. Családias hangulat ügyfelekkel, rugalmas hozzáálás.
Tasnádi Group Kft.
Tasnádi Group Kft.
KKV-k számára alakítunk ki érthető és magával ragadó online kommunikációt, amely támogatja az értékesítést. Azonosítjuk az ideális célközönséget és kialakítjuk az egyedi értékajánlatot. Erre alapozva sales támogató arculatot, weboldalt, webshopot és grafikai anyagokat tervezünk és kivitelezünk.
Ábrahám Zoltánné e.v.
Ábrahám Zoltánné e.v.
BPR Europe Kft.
BPR Europe Kft.
A BPP Europe kft, fő tevékenysége működő vállalatok átvilágítása, üzletvezetési tanácsadása és azok részleges vagy tejes körű értékesítése. Foglalkozik továbbá finanszírozás szervezéssel és marketing PR tanácsadással is. Stratégiai partnereivel együtt jelentős külkapcsolattal rendelkezik elsősorban angol, és német nyelvterületen.
ReComp Informatikai Zrt.
ReComp Informatikai Zrt.
A cég azért alakult, hogy kisvállalkozásoknak, valamint közepes- és nagy cégek számára biztosítson informatikai szolgáltatásokat. Működésünk 25 éve alatt egyedülálló tapasztalatot szereztünk számtalan iparági területen illetve rengeteg elégedett ügyfelet.
Protamin Szolgáltató Kft.
Protamin Szolgáltató Kft.
Cégünk neve a PROjekt, TAnácsadás és MINőség szavakból alakult ki. Ügyfeleink fejlesztési igényeit jól definiált projekteken keresztül, magas szintű szakmai tanácsadással, minőségi munkával valósítjuk meg. A hitvallás hármasságát a tapasztalat adja: a cégek/intézmények fejlődésének sikertényezői a változás, a szakértelem és a minőség.
Láncz & Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.w
Láncz & Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.w
Aja-Szat Kft.
Aja-Szat Kft.
GÉRÉ Kft.
GÉRÉ Kft.
Auszak Tanácsadó Kft.
Auszak Tanácsadó Kft.
A cég profilja: ingatlanközvetítés, értékbecslés, üzemeltetés, projektmenedzsment.
Bankorg Kft.
Bankorg Kft.
Pénzügyi tanácsadással, szakmai oktatással foglalkoznak.
Szántóné Csajághy Katalin e.v.
Szántóné Csajághy Katalin e.v.
Pannon Posta Kereskedelmi Kft.
Pannon Posta Kereskedelmi Kft.
Positive Adamsky
Positive Adamsky
A reklámügynökségi cégcsoport több mint 2 milliárd Ft árbevétellel és 50 foglalkoztatottal rendelkezik. Kategóriájában Magyarországon a TOP5 ügynökségek között található, már több, mint 100 szakmai díj birtokosa. A cég egyik társalapítója a Magyar Marketing Szövetség elnöke. Több nemzetközi és magyar márkával dolgozik, ügyfelei között köztestületek és non-profit szervezetek is megtalálhatóak, de elsősorban FMCG-ben, pharma-ban, egészségiparban, retail-ben és építőiparban erős.
VIV Villanyszerelőipari Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Zrt.
VIV Villanyszerelőipari Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Zrt.
A VIV Zrt. alapvetően elektromos kivitelezés területén 35 kV-os feszültségszintig végez, fővállalkozási, tervezési, kivitelezési és karbantartási tevékenységet. Az általunk szerelt rendszerek magas műszaki és minőségi színvonalát segíti a Bicskén működő berendezésgyártó bázisunk, mely kis- és középfeszültségű berendezéseket gyárt részben hazai, részben külföldi megrendelőknek, ismert világcégek készülékeinek, berendezéseinek felhasználásával.
Gyorsszolgálat 2000 Bt.
Gyorsszolgálat 2000 Bt.
1992 óta családi vállalkozásban duguláselhárítunk, szivattyúzunk, csatornát mosunk nagynyomású, környezetkímélő csatornamosó szivattyúval: (175 liter/perc és 150 Bar teljesítményű Woma) és csatornakamerával csatornákat vizsgálunk. Elkötelezettek vagyunk a kiváló és komplex szolgáltatásért, ezért kivizsgáljuk a meghibásodás okát is. Sokféle adatból dolgozzuk ki adott ügyfélnek az újbóli dugulás megelőzésének a legideálisabb módszerét.
BÁV Faktor Kft.
BÁV Faktor Kft.
A legnagyobb ügyfélszámmal rendelkező nem banki faktorcég a BÁV Faktor, amely akár 24 órán belül finanszírozza aktív számláit. Gyakorlatilag megvesszük a számláját: nem kell megvárni a hosszú fizetési határidő leteltét, így biztosítjuk a cége likviditását.
Flexibill Kft.
Flexibill Kft.
A faktoring lehet digitális is: a Flexibill vevőszámláid gyorsan, egy online felületen faktorálja. Töltsd föl a vevőszámláidat a rendszerbe, mi pedig azonnal fizetünk, nem kell megvárnod a fizetési határidő lejártát. A Flexibill a céged likviditását rugalmasan biztosítja: döntsd el, mely számláidból akarsz azonnal pénzt.
Tóth-Paszomány Kft.
Tóth-Paszomány Kft.
Cégünk harmadik generációs paszományos és gombkötő műhely. Termékeinket autentikus módon, korhű módszereket alkalmazva kézzel gyártjuk. Hagyományőrző, modern és egyedi ruhadíszítő zsinórokat, szalagokat, rojtokat és ezekből gombolókat, gombokat, bojtokat és egyéb díszítményeket készítünk.
Egervári Márton e.v.
Egervári Márton e.v.
Egervári Autójavító és Kárügyintéző. 1972.ben alapított autószerelő és fényezőműhely, amely az alszervízszolgáltatásokon kívül végez kárügyintézést, és flottakezelést. Kiemelt terület a veterán autók felújítása és az aktív szerviz, ami GPS alapon folyamatosan ellenőrzi a gépjárművek állapotát.
Óbuda- Újlak Zrt.
Óbuda- Újlak Zrt.
Az Óbuda Group Magyarország egyik piacvezető tervező, mérnöki szolgáltató, projektmenedzsment vállalata. Cégünk több mint 900 sikeres ingatlanfejlesztési, építési projektben működött. A csapat irodaházak, szállodák, bevásárlóközpontok, infrastruktúra-fejlesztések, ipari létesítmények és energetikai beruházások megvalósítására specializálódott. Cégcsoportunk tagja az Újlaki Építő Kft., amely generálkivitelezésére szakosodott.
IT Corp Kft.
IT Corp Kft.
Cégünk főbb tevékenysége, hogy megfizethető és könnyen kezelhető informatikai rendszert alakítson ügyfeleink részére. Mi magunk is Linux rendszereket és Open Source megoldásokat használunk, így tapasztalataink segítségével segíteni tudunk az átállásban és fejlesztésben. Magyarországon egyedüliként mi disztributáljuk és nyújtunk támogatást a Zentyal szervernek, amely tökéletes alternatívája tud lenni a Microsoft Windows és Exchange rendszereknek.
Bocsi Lőrincz e.v.
Bocsi Lőrincz e.v.
Elektromos kivitelezési munkák, elektromos felelős műszaki vezetés, elektromos műszaki ellenőri tevékenység, EON-ELMÜ regisztrált szerelési munkák, elektromos energia, felhasználás, szaktanácsadás, elektromos biztonságtechnikai vizsgálatok.
LEVID Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
LEVID Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Profilja. tolmácsolás, fordítás ,nyelvoktatás orosz-magyar, magyar-orosz nyelvre, orosz népművészeti termékek forgalmazása.
BÁV Ingatlan
BÁV Ingatlan
2004 óta működő, ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozó Kft.
Tiszta Víz Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft.
Tiszta Víz Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft.
A Kft. 2003 óta végez szennyvíz gyűjtést és kezelést, dugulás elhárítást.
Promid Invest Zrt.
Promid Invest Zrt.
A társaság pénzügyi, gazdasági tanácsadást, finanszírozási struktúrákat szervez.
Dinax Kft.
Dinax Kft.

Profilja: vegyianyag gyártása és kiskereskedelme, Dewan, Dewasil, Longlife termékekből.

Ipari vízkezelés katalógus

Longlife klórmentes termékcsalád 

Fundarch Kft.
Fundarch Kft.
Profilja: acél és épitőanyagok kereskedelme, elsősorban Fundarc és Shelterall márkákkal.
A&M Kft.
A&M Kft.
Több mint 20 éve végeznek vámügyintézést, raktározást, fuvarszervezést, ezek okmányozását.
Szökőár Kft.
Szökőár Kft.
IPARI BÚVÁROK VAGYUNK, világszínvonalú felszerelésekkel. Profi búvárokkal, hajókkal, hidraulikus és levegős szerszámokkal úszunk megrendelőink szolgálatára 1993-óta. Fő profilunk: mélyépítés, vízépítés. Szlogenünk: Minden, amit a víz alatt vagy a magasban építeni, karbantartani kell.
Master Consulting Kft.
Master Consulting Kft.
LOGA bér és HR szoftverrendszer – SaaS megoldás, cégspecifikus, moduláris felépítés, széleskörű nemzetközi referenciák. Kiszervezett bérszámfejtési és HR szolgáltatások – bérszámfejtési szolgáltatás számos választható HR funkcióval kiegészítve. Munkaügyi tanácsadás és HR audit.
Dózs György e.v.
Dózs György e.v.
Profilja: gépjármű karosszéria és tartozékok javítása.
Budafok Tétényért Városfejlesztő Kft.
Budafok Tétényért Városfejlesztő Kft.
Profilja: nem veszélyes hulladék gyűjtése, zöld terület kezelése, általános épület takarítás, épület üzemeltetés.
Ri-Car Kft.
Ri-Car Kft.
Profilja: gépjármű javítás, szerelés, karosszéria lakatolás, fényezés ISO minősitéssel.
FIREDETEC Kft.
FIREDETEC Kft.
Profilja: komplex tűz és vagyonvédelmi szolgáltatás, tűzoltó rendszerek, tűzjelző rendszerek kiépítése, megtervezése, karbantartása.
Tamami Cleaning Bt.
Tamami Cleaning Bt.
Profiljuk az irodatakarítás, de vállalnak rendezvény utáni, ipari-, illetve nagytakarítást is. Munkájuk során környezetbarát tisztitószereket és újrahasznosított anyagokat használnak. Eszközparkjukat folyamatosan fejlesztik. Büszkék arra, hogy megváltozott munkaképességű kollégákkal is dolgoznak.
BUM Kft.
BUM Kft.
A főváros több pontján a vállalkozók összefogtak és európai mintára egyre több úgynevezett „tematikus utcát” hoztak létre. Ezen folyamat támogatására és felkarolására a BKIK 2014-ben létrehozta a BUM Nonprofit Kft-t, amelynek célja, hogy segítse és fejlessze a célterületek kereskedelmét és növelje az utcák látogatottságát, megelőzze az üzletek és a hagyományos kereskedő utcák kiüresedését.
Leaserisk Biztosítási Alkusz Kft.
Leaserisk Biztosítási Alkusz Kft.
Biztosítási tanácsadó cég.
Pozax Vámsped Kft.
Pozax Vámsped Kft.
Profilja: logisztikai szolgáltatás végzése, szakirányú tájékoztatás, illetve oktatás környezettani és postaforgalmi kérdésekről.
Qualitas System Kft.
Qualitas System Kft.
Magyarország első webshopokra specializálódott könyvelőirodája.
Anna Optika szalon Kft.
Anna Optika szalon Kft.
Az 1994-ben alakult cégnek folyamatos fejlődésének köszönhetően ma két üzlete van korszerű vizsgáló berendezéssel és saját műhellyel. (1136 Budapest, Pannónia u. 48. 1137 Budapest, Pozsonyi u 1. ) A szemüveg és kontaktlencse vizsgálatot diplomás optometristák végzik. Széles szemüvegkeret választékkal, folyamatos akcióval, törzsvásárlói programmal, kiemelkedő szaktudással, családi hangulatban várják vásárlóikat!
Az adótanácsadó Kft.
Az adótanácsadó Kft.
A cég elsősorban adótanácsadási feladatokat lát el, belföldi és nemzetközi ügyekben egyaránt. E mellett adózást érintő IT-fejlesztéseket és cégértékeléseket végeznek. Partnereik között számos nemzetközi pénzügyi szervezet, nagyvállalat és több startup vállalkozás is megtalálható. Fontosnak tartják a proaktivitást és hogy szaktudásukkal valódi értéket teremtsenek.
LEET Gaming Kft.
LEET Gaming Kft.
A LEET Gaming egy fiatalos, frissen indult vállalkozás a gaminghez kapcsolódó üzletággal. A leet.hu havi közel 2 milliós oldalletöltésével fiatalokat célzó videojáték és filmes magazin; amely mellett a shop.leet.hu webshop is működik. A twitch csatornáikon izgalmas eSport eseményeket közvetítenek; a Leet youtube ma már az egyik legnépszerűbb gaming tematikájú csatorna. A LEET ügynökségi feladatokat is ellát.
Trendal Kft.
Trendal Kft.
Profilja: utazások szervezése, utazások közvetítése, idegenforgalmi szolgáltatások biztosítása.
Metal-Art Zrt.
Metal-Art Zrt.
1993 óta működő, jelenleg ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglakozó Zrt.
MAHID 2000 Zrt.
MAHID 2000 Zrt.
1994 óta működő, jelenleg vagyonkezeléssel foglalkozó Zrt.
Nemzetközi Vegyépszer Zrt.
Nemzetközi Vegyépszer Zrt.
2009-óta működő, jelenleg vagyonkezeléssel foglalkozó Zrt.
CSILLAG-HOME Kft.
CSILLAG-HOME Kft.
2018-óta működő, jelenleg vagyonkezeléssel fogalkozó Kft.
ADOVICE PRO Ingatlanforgalmazási Kft.
ADOVICE PRO Ingatlanforgalmazási Kft.
2008-óta működő, jelenleg vagyonkezeléssel foglalkozó Kft.
IMMOTUS Zrt.
IMMOTUS Zrt.
2013-óta működő, jelenleg ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozó Zrt.
Főtaxi Autóközlekedési és Szolgáltató Zrt.
Főtaxi Autóközlekedési és Szolgáltató Zrt.
A Főtaxi Zrt. Magyarország egyik legnagyobb taxitársasága, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. Személyszállítási szolgáltatását közel 1500 taxis vállalkozó közreműködésével végzi, elsősorban Budapesten, de jelen van már az ország több városában is. Hazánkban a Főtaxi rendelkezik az egyik legnagyobb környezetbarát flottával.
Easy Learning Készségfejlesztő Hungary Kft.
Easy Learning Készségfejlesztő Hungary Kft.
Több évtizedes múltra visszatekintő cég az ELH, mindig a jogszabályok szerint és az üzleti kapcsolatok, a munkatársi viszonyok, valamint a társadalmi szervezetekben való részvételt támogatva végezte munkáját. A szakma legfontosabb szervezeteinek aktív tagjaként a minőségi munka a cél a jelenben és a jövőben is.
Inforg Zrt.
Inforg Zrt.
A Lexholding ZRt. részeként az INFORG ZRT. országos ingatlanportfóliójával a hazai üzleti élet kiemelkedő alakja. A cég ingatlanportfóliója országos szinten közel 200 000 m2-t tesz ki, elsősorban irodaházakból, iparterületekből, kiskereskedelmi üzlethelyiségekből áll.
KárpKom Kft.
KárpKom Kft.
Svábhegyi Zrt.
Svábhegyi Zrt.
2002-óta működő, jelenleg ingatlan bérbeadással és üzemertetéssel foglalkozó Zrt.
Pannon Reneszánsz Kft.
Pannon Reneszánsz Kft.
1999-óta működő, jelenleg ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozó Kft.
OPERIBUS Fuvarozó és Szolgáltató Kft.
OPERIBUS Fuvarozó és Szolgáltató Kft.
2016-óta működő, munkagépek és elektromos taxik bérbeadásával foglalkozó Kft.
Paskál Park Zrt.
Paskál Park Zrt.
2002-óta működő, jelenleg ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozó Zrt.
BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.
BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.
A BÁV Magyarország legrégebbi, jogfolytonosan működő vállalkozása. A 250 éves múltra visszatekintő cég három üzletága: a hazai műkereskedelem kiemelt eseményeinek számító aukciókat lebonyolító BÁV Műkereskedelem, a magyar zálogpiac elsődleges szereplőjének számító BÁV Zálog, és a hazai becsüsképzés központja, a BÁV Akadémia.
Rév Gázipari Kft.
Rév Gázipari Kft.
A Kft. acél, alumínium és kompozit palackok, palackkötegek, oxigén koncentrátorok kereskedelmével foglalkozik. Ehhez kapcsolódóan teljes körű szolgáltatást nyújt mind az alkatrészellátás, mind az időszakos felülvizsgálat és karbantartás / hitelesítés területén. A cég ezen kívül hegesztés-technikai anyagok, gépek, acélcsövek és zártszerelvények értékesítésével is foglalkozik.
Zuglói Piacüzemeltetési és Közösségi tér Kft.
Zuglói Piacüzemeltetési és Közösségi tér Kft.
A társaság a Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltatói Zrt 100 %-os tulajdonában álló Korlátolt Felelősségű Társaság, amely a XIV. kerületi Társasházkezelő és Közterület-fenntartó Kft. átalakulásával, annak jogutódjaként jött létre.
FF Fémfeldolgozó Zrt.
FF Fémfeldolgozó Zrt.
A Zrt Fő profilja a rozsdamentes anyagok, lemezek, csövek és profilok feldolgozása.
Rév Group Holding Zrt.
Rév Group Holding Zrt.
A Zrt. Ingatlankezeléssel , működtetéssel, vagyonkezeléssel, cégcsoportos flottabeszerzésekkel, általános más saját cég tevékenységébe nem tartozó kereskedelemmel foglalkozik.
Art Trade Invest Kft.
Art Trade Invest Kft.
A Kft. Fő profilja ajándéktárgyak, Herendi porcelánok kiskereskedelme.
Konzultáns Bt.
Konzultáns Bt.
A cég közép- és kisvállalkozások részére végez tanácsadást, valamint ingatlanok hasznosítását.
Budafok-Tétény Iparos Kft.
Budafok-Tétény Iparos Kft.
Juhász Ildikó Gabriella e.v.
Juhász Ildikó Gabriella e.v.
Anvalor Kft.
Anvalor Kft.
Hisznek abban, hogy a korszerű technológia ötvözhető a környezettudatos konyhai megoldásokkal, ezért olyan ipari konyhákat terveznek, amelyek megelőzik a kor igényeit. Termékek nem csak minőséget és biztonságos munkavégzést nyújtanak, hanem energiatakarékos és ésszerű üzemeltetést is.
Budapest Hydro Fejlesztő Kft.
Budapest Hydro Fejlesztő Kft.
A Budapest Hydro Kft. 2009-ben alakult 100%-os magyar tulajdonban lévő cég. A víz szolgáltatással és városüzemeltetéssel kapcsolatos projektek és problémák megoldását tartják fő céljuknak.
El Cordobes Kft.
El Cordobes Kft.
Nagy értékű ingatlanok fejlesztéshez nyújtanak komplett idegennyelvű menedzsment szolgáltatást, itthon és külföldön egyaránt. Legyen szó cégalapításról, ingatlan bérbeadásról, forgalmazásról, új létesítmények megvalósításáról vagy akvizíciójáról. Jó ismerői a hazai és a spanyol nyelvterületű piacoknak.
Böröczffy Mérnökiroda Kft.
Böröczffy Mérnökiroda Kft.
Az elmúlt közel 40 évben az építési szakma szinte minden területén dolgoztak. A 2008 óta folyamatosan több nagyobb projekt műszaki ellenőrzését, műszaki vezetését, projektmenedzseri és beruházó-képviseleti feladatát látják el, 2005-ben pedig elnyerték a kivitelezői szakma legmagasabb kitüntetését, a Lechner Ödön díjat.
Kótis Nikoletta e.v.
Kótis Nikoletta e.v.
Helyesírási hibák, elütések és fogalmazási problémák javításával foglalkozó vállalkozó. Elsősorban internetes cikkek, weboldalak szövegének a javítása a szakterülete, de könyvek, magazinok, hírlevelek korrektúrázását is vállalja. 2023-ban az Év Széchenyi Vállalkozása különdíjasa lett.