Karrier

Karrier

Az ország legnagyobb területi kamarájaként, a BKIK-nál célunk, hogy több ezer önkéntes tagunknak és a több mint háromszázezer regisztrált budapesti vállalkozásnak olyan támogatást adjunk és olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek érdemi és hatékony segítséget jelentenek számukra. Mindehhez számos lehetőség és eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek hatékony alkalmazása a jól működő, átlátható szervezeten, munkatársaink kitartó munkáján múlik.

A szervezetünkben dolgozó kollégák számos színes, kreatív, szakmailag kihívást jelentő területen próbálhatják ki magukat. A képzések szervezésétől a kutatási projekteken át, nemzetközi projektutak koordinálásáig a kamara számtalan területen aktív tevékenységet folytat. Érdekelnek a digitalizációs trendek, jártas vagy pénzügyi elszámolásokban, vagy épp projekt menedzsmentben, szívesen szerveznél felnőttképzéseket? Nálunk megtalálod a helyed!

Az aktív kamarai munkában fő motivációnk, hogy a fővárosi vállalkozások érezzék és tapasztalják szerveztünk támogatását, valamint bizalommal forduljanak hozzánk problémáikkal, javaslataikkal. Amennyiben szaktudásodnak, tapasztalatodnak, iskolai végzettségednek megfelelő nyitott pozíciót találsz, küldd el jelentkezésed hozzánk és segítsd Te is a budapesti vállalkozásokat!

 

Események
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább