2024 március 6. | Szerda - Csütörtök | 09:00 - 17:00 | Egerb, Eger&Park Hotel

Klímaváltozás – Energiatudatosság –Energiahatékonyság

minden esemény
A kétnapos konferencián az energiamegtakarítás és a környezet védelmének fontossága a fő téma.

A korábbi évekhez hasonlóan 2024-ben is megrendezik a KLENEN „Klímaváltozás – Energiatudatosság –Energiahatékonyság” című, konferenciát 2024 március 6-7 között Egerben, az Eger&Park Hotelben.

A KLENEN’24 konferencia jubileumi konferencia lesz. Elődjét 25 évvel ezelőtt Energiahatékonyság, Energiapiac és Környezetvédelem az ezredfordulón címmel szintén Egerben szervezték. 25 év után nem csak a szervezésben térnek vissza a helyszínre. Ahogy azt az elmúlt években is tettük, a hatékony energiagazdálkodás fontosságát is hangsúlyozzák a szervezők.

Napjaink egyik legfontosabb feladata, hogy felhívjuk a társadalom minden csoportjának figyelmét az energiamegtakarítás és a környezet védelmének fontosságára. A tudatformálás mellett a motiváció és az érdekeltség megteremtése a gazdaságpolitika alakítóinak és a törvényalkotóknak a feladata, a megfelelő gazdasági és jogi környezet kialakításával. Az alapvető műszaki-, természet-, környezet- és közgazdaság-tudományi ismeretek elsajátítása mindenki számára fontos, de az energiagazdálkodással foglalkozó szakemberek számára nélkülözhetetlen.

Ezen gondolatok szem előtt tartásával, az eddigi gyakorlattal összhangban a konferencián plenáris és szekció előadások formájában osztják meg tapasztalatainkat, mondják el véleményünket, az energetikai veszteségfeltárás, auditálás, az EKR jegyzék alkalmazása, az elszámolható energiamegtakarítás hitelesítése, valamint az alternatív járműhajtások kérdésköréhez kapcsolódóan. Önálló szekcióban foglalkoznak az energiagazdálkodáshoz kapcsolódó szabványok és a hatékony energiagazdálkodást segítő rendszerek és tanúsítások bevezetésének és fenntartásának tapasztalataival. Az érdeklődésre tekintettel bemutatják a résztvevőknek a villany, földgáz, aCO2 és az EKR tőzsdék működését.

A konferenciát idén is "table-top" kiállítás kíséri.

További részletek és jelentkezés: www.klenen.eu

Események
Kategóriák
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább