2024 április 20. | Szombat - 08:00 | 20:00 | országszerte

Rongyderbi - Nyilvános Javítási Nap

minden esemény

Kedves Textilesek, Szabók, Varrók, Ruhatervezők és -készítők, Iparművészek, Kézművesek, Népművészek, Újrahasznosítók, Civilek!

Rátok van most szükség!

Április 20-án, szombaton csatlakozz Te is településeden a Rongyderbi - Nyilvános Javítási Naphoz, amelynek célja, hogy az új és régi divatforradalmárokat a helyi utcákra (vagy közösségi épületekbe) hívja közös varrásra, hímzésre, kötögetésre, horgolásra, ruhajavításra.

Megállítjuk egy szóra a járókelőket, vásárolni rohanókat: megmutatjuk, hogyan javítjuk meg a szakadt zsebeket és a lyukas zoknikat, és beszélgetéseket kezdeményezünk arról, hogyan használhatjuk tartósan a szeretett ruhadarabjainkat, és - nem utolsó sorban - ezáltal közösségi kapcsolatokat is építünk.

Légy részese a Rongyderbinek, csatlakozz hozzánk a saját témáddal, szakterületeddel!

Jelentkezz az űrlap kitöltésével! https://forms.gle/DUbaAWrmNqqdjQEp8

Az országos facebook esemény linkje: https://fb.me/e/4foNOBLEx

Segédlet a szervezéshez: https://docs.google.com/document/d/1-uSTf7Dp2-4FfxbTa3txIUuG-PhGXqIg8fBYddHsTYY/edit?usp=sharing

További információ:

Magyarországi koordinátor: Kocsis Angéla, Kétfecske
hello@ketfecske.hu
+36 20 37 27 607

Különösen biztatjuk a kézműveseket, iparosokat, mestereket, hogy vegyenek részt a programban saját akciókkal, melynek során a fenntartható divat népszerűsítése mellett kiváló alkalom nyílik szakmáik bemutatására, népszerűsítésére is a lakosság körében.

 

Események
Kategóriák
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább