AWE 2023 3. évad női vállalkozási program

2023-10-11 11:06
Már elindult a jelentkezés

Az idén harmadik alkalommal induló program célja, hogy nők számára a vállalkozásuk elindításához és növekedéséhez szükséges tudást, eszközöket és kapcsolatrendszert biztosítson. A programban résztvevők az angol nyelvű képzési program segítségével naprakész vállalkozói ismeretekhez, készségekhez jutnak, illetve fenntartható üzleti modellt építenek személyre szabott mentorálás és női közösségi támogatás keretében.

Kik jelentkezhetnek?

Olyan vidéken (Budapesten és Pest megyén kívül) élő, 25-55 év közötti, női résztvevőket várunk, akik megvalósításra váró vállalkozási ötlettel vagy korai szakaszban lévő vállalkozással rendelkeznek és vállalják, hogy részt vesznek a heti 7 órányi elfoglaltsággal járó ingyenes képzési programon.

Mit kapnak a résztvevők?

Az angol nyelvű képzési anyagok, nemzetközi hálózatba bekapcsolódás és képzések mellett a résztvevőknek 2024. áprilisában lehetőségük lesz szakmai zsűri előtt bemutatni a vállalkozásukat, amit követően a 3 legígéretesebb vállalkozó között 15.000 dollárt kerül szétosztásra, a benyújtott üzleti terveik és a prezentációjuk alapján.

Részletes információ