Bemutatkozik Haranghy Csaba, a BKIK Ipari Tagozatának új elnöke

Az Ipari Tagozat elnökeként a budapesti ipar érdemei elismeréséért, annak érdekében kíván dolgozni.

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának önkéntes Tagjait!

Haranghy Csaba vagyok, az Ipari Tagozat közelmúltban megválasztott elnöke. 59 éves, házas, két nagykorú lányom van. Közgazdasági Egyetemi az alap végzettségem. Tősgyökeres budapestinek tartom magam, immáron a negyedik kerületben lakom, költözések okán. Miként szüleim is, én is itt születtem, és itt végeztem el az iskoláimat, és a munkahelyeim is ide kötnek. 2011 óta vagyok saját cégemmel a BKIK Ipari Tagozatának VIII. Közüzemek és Közszolgáltatások Osztályának önkéntes tagja. Az egyetem elvégzése óta folyamatosan gazdasági társaságokban dolgoztam/dolgozom. Alapvetően víztisztítással, ehhez kapcsolódó projektek, technikák fejlesztésével foglalkozom.

Felkérésemben és megválasztásomban vélhetően nagy szerepet játszott az, hogy eddig is sokat dolgoztam Budapestért, és a budapestiekért. Büszke vagyok az ezért a munkáért 2016-ban kapott Pro Urbe díjamra.

Az Ipari Tagozat elnökeként, - a tagozattal együtt - a budapesti ipar érdemei elismeréséért, annak érdekében kívánok dolgozni. Kapjunk valós súlyunknak megfelelő méltó helyet, elismerést és olyan eszközrendszert, fejlesztési lehetőségeket, mint a többi, Közép-Európai konkurens város!

Haranghy Csaba