BKIK és Budapesti Műszaki Egyetem partnerség a BProf üzemmérnök-informatikus képzés népszerűsítésében!

2024-02-01 11:26
Felhívás cégvezetőknek, akiknek fontos, hogy felkészített, megalapozott tudással rendelkező munkaerőhöz jussanak.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara széleskörű, komplex tevékenységrendszerében fontos szerepe van az oktatási, képzési tevékenységeknek. A Kamara több évtizedes saját oktatásszervezési tapasztalatai igazolják, hogy az oktatás eredményessége, hatékonysága függ az oktatási intézmény szakmai színvonalától, a hallgatók elkötelezettségétől és a munkavállalóik folyamatos képzésének szükségességét felismerő vállalatok igényeitől.

A BKIK elismerő szakmai véleménnyel ajánlja a Budapesti Műszaki Egyetem BProf üzemmérnök-informatikus képzését!


 

 

BME VIK VÁLASZ AZ INFORMATIKUSHIÁNYRA:
KÉPEZZÜK EGYÜTT A JÖVŐ INFORMATIKUSAIT!

 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara 2018 szeptemberében indította el a BProf üzemmérnök-informatikus képzését, ezzel válaszolva az évek óta tartó informatikushiányra: aki időben gondoskodik az utánpótlásról, nem marad le a minőségi munkaerőért folyó versenyben.

A Kar a Schönherz Iskolaszövetkezettel karöltve 2024 szeptemberétől közel 100 friss tudású informatikus juniort közvetít azokhoz a vállalatokhoz, amelyek jelzik csatlakozási szándékukat a kooperatív képzéshez. Az együttműködés keretén belül az egyetem és a cégek közösen képzik a jövő szakembereit, így a diákok az adott vállalat működéséhez igazított tudásanyagot sajátíthatják el, miközben képzési idejük két félévét már a cégnél töltik.

Bízom benne, hogy az Ön szervezete is partnerünk lesz ebben az együttműködésben!

Előjelentkezés a programban való részvételre:

További információ:

 

Üdvözlettel,

 

Charaf Hassan

dékán