Újabb Gyémánt díjjal jutalmazták a SlowXmas rendezvénysorozatot

Hírek
Újabb szakmai elismerés - Marketing Diamond Awards 2023

A szakmai díjak nem csak a nagy ügynökségek és a nagy márkák kiváltságai!

A Bevásárló és Tematikus utcák (BUM) 2023-ban ismét a nagysikerű SlowXmas eseménysorozattal pályázott a Marketing Diamond Awards pályázatára "Rendezvények és eseményalapú aktivációk" kategóriában. Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ismét ilyen mértékű szakmai elismerésben részesült és újabb Gyémánt díjat kapott a programsorozat. Büszkék vagyunk rá, hogy kommunikációs és koordinációs támogatásunkkal hozzájárulhatunk az események sikerességéhez.

Dícséret illeti elsősorban a BUM munkatársait, valamint az utcákat (Bartók Béla BoulevardFalk Art&Antiue StreetFashion StreetMargit-negyed és Ráday Soho) és az utcákban lévő vállalkozókat, hogy színvonalas programjaikkal évről évre csodálatos élményekkel és tartalommal töltik meg az eseménysorozatot! Köszönjük!

 

 

"A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketingbüdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára is. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében.

A Marketing Diamond Awards nem csak ebben különbözik a többi szakmai díjtól, hanem a zsűrizési módszer tekintetében is. A pályázat zsűrije két részből áll: egyrészt az ügynökségi szakemberekből, másrészt a megbízói oldal legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetőiből. Az ügynökségi szakemberek a megbízói oldalról benyújtott pályázatokat, míg az ügynökségek által benyújtottakat a megbízói oldalt képviselő zsűritagok fogják értékelni. A díj ezáltal is lehetőséget biztosít a kisebb ügynökségeknek, hogy bemutatkozzanak a nagy márkákat képviselő marketingvezetők előtt, valamint a marketingaktív vállalkozásoknak, hogy sikeres tevékenységüket a szolgáltatói oldal képviselőivel megismertessék és elismertessék. Az előre megadott elbírálási szempontoknak köszönhetően a benyújtott pályázatok nem egymással versenyeznek. A szakmai zsűri a szempontoknak való megfelelés alapján minősíti a pályamunkákat." - forrás: marketingdiamond.hu