Útmutató az amerikai piacra lépéshez 

Szeminárium magyar cégeknek

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Kapcsolatok Irodája, a Budapesti Amerikai Kereskedelmi Iroda (The US Commercial Service in Budapest), az Amerikai Egyesült Államok magyarországi Nagykövetsége, a New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara (AmHunCham) - a tavalyi nagysikerű rendezvényét követően - idén is megrendezi a SelectUSA program budapesti bemutatását.

Az “Útmutató az amerikai piacra lépéshez” című szeminárium amerikai, valamint a magyar előadók jelenléti szereplésével zajlik. A rendezvény lehetőséget biztosít az amerikai kormányzati támogatási hálózatok megismerésére, amelyek a magyar vállalatokat üzleti tevékenységük kiterjesztésében segítik az Egyesült Államokban, valamint bemutatásra kerül, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara milyen módon segíti a magyar vállalatokat nemzetközi céljaik elérésében.

A résztvevők megismerkedhetnek azokkal a hasznos módszerekkel, amelyek révén a SelectUSA program személyre szabott segítséget tud nyújtani a vállalatoknak és startupoknak fontos üzleti döntések meghozatalában. Ezek közé tartozik a telephely kiválasztása, a tájékozott döntések meghozatalát segítő célzott iparági elemzések, a bankszámla nyitása az Egyesült Államokban, valamint a gazdaságfejlesztési szervezetek bemutatása az amerikai befektetési tervek végrehajtásához.

Egy sikeres magyar vállalat is betekintést nyújt a közelmúltban létrejött amerikai befektetéséről, melynek kapcsán megosztja a legfontosabb tanulságokat és bevált gyakorlatokat.

A rendezvényt követően a személyesen jelen levő cégképviselőknek konzultációs lehetőséget biztosítunk az előadókkal.

A részletes programleírást, valamint a BKIK, az AmHunCham és az Amerikai Egyesült Államok magyarországi Nagykövetsége adatvédelmi szabályzatát mellékletként csatoljuk.

Időpont: 2024. március 26., kedd, 8.30 - 13.30

Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház díszterme (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)

Szervezők: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK),  Budapesti Amerikai Kereskedelmi Iroda/ az Amerikai Egyesült Államok magyarországi Nagykövetsége

New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara (AmHunCham)

Jelentkezési határidő: 2024. március 22. (péntek) 18:00 óra

A rendezvény nyelve angol.

RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény létszáma személyes jelenlét esetén korlátozott, amit a jelentkezések sorrendjében bírálunk el. 

Regisztrációs határidő: 2024. március 22. (péntek) 18:00 óra

A jelentkezéshez kattintson az alábbi linkre:

Regisztrálok a rendezvényre!

A program változtatás jogát a szervezők fenntartják!

További információk:

Babák Péter, irodavezető, BKIK, e-mail: babak.peter@bkik.hu

Gubcsi Blanka, nemzetközi munkatárs,e-mail: gubcsi.blanka@bkik.hu

Adatkezelési tájékoztató 

AmHunCham Privacy Policy

Program

Tájékoztató